Data publicării:

NBA - LA Lakers l-a achiziţionat pe Kostas, fratele mai mic al vedetei Giannis Antetokounmpo

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Los Angeles Lakers a anunţat, luni, că l-a achiziţionat pe Kostas Antetokounmpo, fratele mai mic al lui Giannis, cel mai bun jucător din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), care evoluează la Milwaukee Bucks, informează AFP.

Kostas Antetokounmpo, în vârstă de 21 de ani, a semnat un contract cu două intrări cu Lakers, ceea ce înseamnă că el poate fi folosit şi în prima echipă, dar şi la echipa de rezerve.

El a aparţinut echipei Dallas Mavericks în sezonul trecut şi a jucat în aceeaşi manieră două meciuri în NBA şi 40 de partide cu echipa de rezerve din G League, din a doua divizie a baschetului din Statele Unite.

Familia Antetokounmpo ar putea avea trei reprezentanţi în NBA în cursul sezonului următor, întrucât fratele mai mare al lui Giannis şi Kostas, Thanasis (27 ani), a fost şi el angajat de Milwaukee Bucks în intersezon. Thanasis a jucat în Grecia şi în G League.

El va putea astfel juca alături de Giannis (24 ani), starul şigii care a condus-o pe Bucks la cel mai bun bilanţ din ultimul sezon regulat (60 victorii, 22 înfrângeri), înainte ca franciza din Wisconsin să fie eliminată în finala Conferinţei de Est (2-4) de viitoarea campioană Toronto Raptors.

Totodată, cei trei fraţi, născuţi în Grecia din părinţi nigerieni, vor reprezenta ţara lor natală la Cupa Mondială din China, ce va debuta pe 31 august.

Există şi un al patrulea frate, cel mai mic, Alex, în vârstă de 17 de ani, care speră şi el să ajungă în NBA, fiind o reală speranţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel