Data publicării:

NBA - Dion Waiters (Miami Heat), suspendat 10 meciuri

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Miami Heat l-a suspendat pe Dion Waiters pentru 10 meciuri, fiind acuzat de "conduită prejudiciabilă pentru echipă", duminică, după ce ar fi consumat o bomboană ce conţinea THC, substanţă activă derivată din cannabis, jucătorul aflându-se la a doua suspendare din acest sezon de către franciza din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), relatează AFP.

Conform unor martori, jucătorul ar fi ingerat substanţa pentru a calma durerile de stomac pe care le avea, după victoria echipei sale în faţa lui Phoenix Suns, joi. El a suferit apoi un atac de panică în avionul în care transporta echipa la Los Angeles pentru meciul cu Lakers, fiind preluat la aterizare de un echipaj medical.

"Suntem foarte decepţionaţi de acţiunile lui Dion din acest sezon, în special de ce a făcut joi seara şi suntem totuşi mulţumiţi că situaţia nu a fost mai gravă", a transmis Miami Heat într-un comunicat.

"De mai multe ori în acest sezon, Dion s-a comportat de manieră prejudiciabilă pentru echipă. Noi aşteptăm de la toţi jucătorii noştri să se comporte de o manieră ireproşabilă şi să dea dovadă de profesionalism şi de respect faţă de coechipierii lor, de echipă, suporteri şi comunitatea NBA", se arată în comunicat.

Waiters fusese suspendat pentru meci din acest sezon al NBA, tot din cauza "conduitei prejudiciabile pentru echipă", după ce se plânsese pe reţelele de socializare de rolul său la echipă.

NBA interzice consumul de THC, o politică criticată recent de fostul conducător al NBA, David Stern, care a susţinut că ar trebui modificată această lege, considerând-o depăşită.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel