NBA. Amendă de 25.000 dolari pentru insulte
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Russell Westbrook, vedeta echipei Oklahoma City Thunder, a fost condamnat la plata unei amenzi în valoare de 25.000 dolari pentru o altercaţie verbală pe care a avut-o cu un fan al echipei Utah Jazz, a anunţat, marţi, liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA). 

O declaraţie făcută de vicepreşedintele ligii, Kiki VanDeWeghe, a confirmat sancţiunea aplicată MVP-ului 2017 (cel mai bun jucător) pentru incidentul care s-a produs luni la Vivint Smart Home Arena din Salt Lake City. Utah Jazz a mai indicat că fanului implicat în altercaţie i s-a interzis pe viaţă accesul în sălile de baschet, motivându-se 'insulte verbale excesive şi denigratoare'.

Acuzație de rasism

În cursul meciului câştigat luni de Thunder (98-89) în faţa lui Utah Jazz, Westbrook a ameninţat un cuplu de fani ai echipei Utah Jazz pe care apoi i-a acuzat de remarci rasiste. 'Bărbatul şi partenera sa din tribune mi-au spus să mă pun în genunchi, aşa cum procedam noi înainte. Dar pentru mine a fost o lipsă totală de respect şi, în plus, consider că a avut caracter rasist. Sunt mulţi care vin la meciuri pentru a spune tot felul de lucruri lipsite de respect la adresa mea sau a familiei mele. Dar timp de atât de mulţi ani, eu nu am spus niciodată nimic pentru a nu răni sau insulta oamenii', a precizat Westbrook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel