NBA a suspendat sezonul de baschet după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu Covid-19
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Asociația Națională de Baschet americană (NBA) a anunțat că va suspenda toate meciurile de după 11 martie.

Asociația Națională de Baschet americană (NBA) a anunțat că va suspenda toate meciurile de după 11 martie, conform The Verge. Decizia a venit după ce un baschetbalist al echipei Utah Jazz a fost infectat cu Covid-19. „NBA va profita de pauză pentru a determina următorii pași, ca reacție la pandemia de coronavirus", a transmis Asociația, într-un comunicat.

Echipa de baschet era în Oklahoma City și era gata să înfrunte formația locală, Thunder, însă jocul a fost anulat chiar înaintea startului, când jucătorii erau deja pe teren, iar arena era plină de fani. Rudy Gobert, starul celor de la Jazz, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. NBA a declarat că jucătorul nu era în sală, la momentul anulării.

Comentatorii, derutați de decizii

Mai apoi, scenele incredibile au continuat să se deruleze la televizor. Oficialii discutau situația cu antrenorii și personalul stadionului, iar comentatorii erau confuzi din cauza situației. În final, jocul a fost amânat din cauza unor „circumstanțe neprevăzute", iar vorbitorul din arenă a asigurat fanii că „sunt în siguranță".

Meciul din aceeași seară de 11 martie, dintre New Orleans Pelicans și Sacramento Kings, a fost amânat în ultimul minut, fiindcă „pelicanii" nu au dorit să iasă din vestiar. Motivul primit de cei care difuzau partida a fost că un arbitru al meciului, Courtney Kirkland, a participat la meciul de luni din Utah, dintre Jazz și Toronto Raptors.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel