Nazare, purtător de cuvânt al PNL București, interviul zilei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Alexandru Nazare
Alexandru Nazare
Marți, 11 decembrie 2018, Alexandru Nazare, purtătorul de cuvânt al PNL București, este invitat la interviurile DC News.

În ediția de marți, începând cu orele 11,00, Alexandru Nazare va vorbi despre motivele pentru care Capitala nu are încă o centură rutieră modernă, dar și despre soluțiile viabile pentru această problemă. De asemenea va explica ce propune PNL București ca alternativă la conducerea actuală a sectoarelor și a Primăriei Generale pentru următoarele alegeri locale.  

Emisiunea în care va fi invitat Alexandru Nazare va fi transmisă în format live video pe site-ul WWW.DCNEWS.RO și pe Facebook-ul redacției.

Alexandru Nazare a fost ministru al transporturilor în guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii și în Ministerul Finanțelor Publice în perioada 2010 - 2012. A candidat la alegerile europarlamentare din 2007 din partea PD-L, devenind cel mai tânăr europarlamentar al României. La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 a dobândit funcția de deputat de Brăila în Parlamentul României, fiind membru în Comisia pentru Transporturi și în Comisia pentru Afaceri Europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel