Naty Badea, decizie neașteptă: NU s-a mai făcut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Facebook
Foto Facebook
Naty Badea surprinde din nou. De data aceasta, chiar de ziua ei de naștere. Nevoia sa de a exterioriza trăiri curate, oneste și foarte, foarte puternice se va materializa prin două proiecte literare inedite.

Naty Badea s-a născut pe 4 aprilie. "Cele mai frumoase întâmplări de anul trecut sunt, fără îndoială, cele două cărți! (n.r. Sunt Aici! și Sunt încă Aici! )", a spus Naty Badea.

Își dorește, în primul rând, sănătate, pentru ea și toți cei dragi, dar și să ofere publicului două proiecte literare noi. "Am două proiecte literare la care lucrez în prezent: un roman și o carte de poezii în italiană", a spus, în exclusivitate pentru DC News, Naty Badea.

"Ceva ce nu s-a mai făcut"

"Poeziile sunt scrise direct în italiană. Nu sunt traduceri. Este o altă poveste decât Sunt Aici!, un alt proiect, fără legătură. Va fi o carte unică și ceva ce nu s-a mai făcut din câte știu eu. O carte unică și senzațională", spune Naty Badea. Cartea de poezii în italiană se va numi "Più di ieri, meno di domani". Cu privire la roman, acesta va fi "neașteptat... Promit!".

După cum ne-a obișnuit, cărțile le scrie pe telefonul mobil.

[citeste si]

În cadrul unui alt interviu acordat DC News, Naty Badea spunea: "Dacă Sunt Aici! e cartea întrebărilor, a cunoașterii şi a mirărilor, Sunt încă Aici! este continuarea poveștii și finalul său, cartea răspunsurilor, a recunoașterii și a asumării de sine. Cu o structură asemănătoare primului, cel de-al doilea volum este atât de diferit! Începe cu "Preludiul lui" și se încheie cu 5 scrisori dedicate Anei, niște pilde, niște lecții de viață pe care i le las fiicei mele ca soluții și răspunsuri la care se va putea întoarce oricând atunci când va da de greu în viață. Cartea Sunt încă Aici! se încheie cu Epilogul meu, care strânge până la esență această poveste și această experiență complexă!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel