NATIVII unei zodii trec printr-o schimbare. Au mai multă energie, carismă și ceva autoritate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu vine cu previziunile pentru nativii unei zodii care vor avea parte de multă energie, încredere în sine și o schimbare de atitudine. 

”Astăzi Venus și Marte pășesc în semnul Vărsătorului. Ies din semnul foarte dur și foarte restrictiv, foarte serios al Capricornului și se duc în semnul Vărsătorului. Teoretic, semnul Vărsătorului are o componentă legată de tot ce este cerebral, de tot ce este rațional și mult mai detașat. Am putea spune că acestea două ne vor duce către o zonă mult mai liniștită, însă vă rog să țineți cont de un lucru, Venus și Marte chiar dacă vorbesc de iubire au mare legătură cu tot ce ține de război, luptă, pasiune pe câmpul de luptă și acestea două se vor urmări pentru ceva timp în acest semn, primele două săptămâni din luna martie se vor tot atinge. 

Să nu uităm de faptul că în astrogramele celor mai importanți oameni de pe planetă regăsim această energie. Vă spun că Vladimir Putin are nodul sud în Leu și nodul nord în Vărsător, iar Volodimir Zelensky, președintele Ucrainei este Vărsător și are multe planete în Leu. Cei doi au o legătură karmică și când avem pe cer aspectele acestea, e normal să avem niște lideri care au în harta lor aceste puncte importante”, a spus Daniela în deschiderea emisiunii .

Aspecte favorabile: mai multă energie, carismă și puțină autoritate

”Să respirăm cu toții. Mă aflu și eu aici, bineînțeles, dintr-un anumit punct de vedere. Venus și Marte intră în semnul vostru! Ce înseamnă asta? Ați scăpat de lipsa de energie, de vitalitate, de efervescență, nu mai sunteți topiți. Începând de astăzi, pentru o bună bucată de timp, cât îi aveți pe Venus și Marte, care se vor apropia de Saturn, nu mai sunteți topiți, nu mai sunteți ai nimănui, nu mai sunteți sleiți. Poate discuția despre sănătate se mută, adică nu mai sunteți atât de speriați, dintr-o dată sunteți mai încrezători, mai puși pe fapte și pe muncă. 

Decât să vă plângeți, cum ați făcut-o în ultimul timp, acum, cu atâtea planete în casa întâi, va fi vorba de sport, mișcare, schimbarea garderobei sau schimbarea modului în care arătați, carismă multă, influență, poate că autoritate. De aceea v-am și spus, cu Marte în semnul vostru, care va face careu cu Uranus, poate să declanșeze, poate să găsească anumite triggere și dacă nu transpirați în perioada ce urmează, nu e bine. Transpirați anu trebuie să vină în mod brutal, dar e bine să găsiți anumite activități care să vă obosească la propriu și la figurat. Acum veți avea un aflux de energie și să nu știți ce să faceți cu ea”, a spus Daniela Simulescu pentru nativii zodiei Vărsător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel