Data publicării:

Nativii care trebuie să se abțină de la reproșuri și acuzații. Avertismentul astrologului: Orice exces de zel va duce la eșec! / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a oferit previziunile pentru zodia Taur. 

Daniela Simulescu a explicat la ce ne putem aștepta la finalul săptămânii viitoare, după ce vom trece de Eclipsa de Lună. 

„După Eclipsă, pe 28 martie, Venus face un sextil cu Uranus și pentru cei care se simt blazați în relație e momentul de puțin de romantism suplimentar, de o doză în plus sau de a schimba puțin lucrurile.

La finalul săptămânii, ne apropiem de o opoziție în Marte din Pești și Juno din Fecioară. Întotdeauna când vorbim și de Marte și de Juno avem de-a face cu furie și negociere. Juno se ocupă cu jocurile politice, Marte era fiul ei, dar l-a făcut la nervi, la furie, în mitologie, și e o luptă între mamă și fiu, o luptă pentru un țel suprem pentru că ambii se pricep la jocuri legate de război, de negocieri.

Săptămâna ce urmează, la nivel mondial, e destul de importantă. Rămâne de văzut cine bate la porțile cui sau cine mai negociază cu cine pentru că ne apropiem de atât de multe alegeri în acest an.", a spus Daniela Simulescu. 

 

Taur/Ascendent în Taur

„Luna Plină la voi se petrece în casa a 6-a. S-ar putea ca unele dispute cu colegii să fie mai exagerate ca de obicei și să aveți tendința de a aduce reproșuri, de a face acuzații, fără a avea argumente.

Sfatul meu este ca mai întâi să puneți pe hârtie totul și să-i întrebați și pe cei din jurul vostru. Orice exces de zel nu este bun săptămâna viitoare sau orice tentativă de a-i face, pe cei care nu sunt implicați în problemele voastre, să creadă varianta voastră, nu va duce decât la un eșec.

E un moment bun să aveți mai multă grijă și de sănătate!”, a mai spus Daniela Simulescu. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel