Năstase, despre îngrijorarea lui Băsescu pentru Timoșenko: Cât tupeu!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Fostul premier Adrian Năstase, susține, într-o postare pe blogul personal, că președintele Traian Băsescu a dat dovadă de "tupeu" în cadrul întâlnirii cu fiica Iuliei Timoșenko, când s-a arătat "îngrijorat" pentru soarta fostului prim-ministru ucrainean, aflat la închisoare.

Adrian Năstase a publicat pe blogul personal, din închisoare, un material intituat "Tupeul lui Băsescu", în care comentează întâlnirea președintelui Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni, cu Evghenia Timoşenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei şi actual lider al opoziţiei ucrainene.

"Miercuri, Traian Băsescu a primit-o, la Cotroceni, pe fiica fostului premier al Ucrainei, colega de revoluţie portocalie din 2004, Yulia Tymoshenko, condamnată la închisoare pentru raţiuni politice. „Joi, tot la Cotroceni, Traian Băsescu urmează să-l primească pe fiul fostului premier al României, Adrian Năstase – condamnat la închisoare, de asemenea pentru raţiuni politice.” Lăsând gluma la o parte, ( dacă se poate glumi cu aşa ceva ) – cât tupeu poate să aibă omul ăsta! Să te dai îngrijorat pentru soarta unui premier aflat în închisoare, când tu însuţi ai făcut acelaşi lucru, hărţuind timp de 8 ani un adversar politic şi determinând condamnarea, fară probe, a acestuia!", a scris fostul premier Năstase.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, în cadrul discuţiei pe care preşedintele Băsescu a avut-o, miercuri, cu Evghenia Timoșenko, acesta a ţinut să exprime simpatia sa pentru Iulia Timoşenko şi şi-a manifestat interesul privind dezvoltările politice şi democratice din Ucraina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel