Data publicării:

NASA, anunț important despre viața extraterestră, la o zi după ce două pretinse „cadavre extraterestre” au fost expuse în Congresul din Mexic / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Șeful NASA a vorbit despre viața extraterestră.

Șeful NASA a spus că e de părere că extratereștrii există.

„NASA are o autoritate statutară de a căuta viața în univers”, a spus Bill Nelson.

„Telescopul James Webb privește exoplanetele - acum începem să descoperim - și undeva acolo vom descoperi o altă planetă pietroasă de dimensiuni medii în jurul unui soare sau a unei stele de dimensiuni medii la distanța potrivită... care are carbon, care va avea o atmosferă locuibilă”, a precizat el.

„Dacă mă întrebi dacă cred că există viață într-un univers atât de vast încât îmi este greu să înțeleg cât de mare este, răspunsul meu personal este da.

I-am întrebat pe unii dintre oamenii noștri de știință: Care este probabilitatea matematică să existe viață în univers? Și dacă iei în calcul că sunt miliarde de stele și miliarde de galaxii că sunt replicate în ceea ce tocmai am spus, o altă planetă pietroasă, răspunsul a fost „cel puțin un trilion”. Asta au spus oamenii noștri de știință.”, a precizat șeful NASA.

Ieri, În Congresul din Mexico City au fost expuse două cadavre fosilizate despre care s-a spus sub jurământ că sunt ale unor ființe „extraterestre”.

CITEȘTE ȘI       -      „Cadavrele extraterestre” misterioase, non-umane, descoperite în Cusco, au fost expuse în premieră în Congresul din Mexico City / video

Nelson e de părere că există o „fascinație globală” pentru UAP (Unidentified Aerial Phenomena - Fenomene Aeriene Neidentificate)

Șeful NASA, Bill Nelson, spune că este întrebat despre UAP oriunde ar merge în lume.

„Există o fascinație globală pentru UAP”, spune el.

„O mare parte din această fascinație se datorează naturii necunoscute a ei. Gândiți-vă: majoritatea observărilor UAP au ca rezultat date foarte limitate. Acest lucru face și mai dificilă tragerea de concluzii științifice despre natura UAP.”, a adăugat el.

Bill Nelson a mai spus că NASA a numit un director pentru cercetarea UAP, un post nou înființat în cadrul agenției spațiale americane.

„Cea mai importantă concluzie din studiu este că mai sunt multe de învățat”, spune el, adăugând că studiul nu a găsit nicio dovadă că vreun UAP ar avea o origine extraterestră.

„Dar nu știm ce sunt aceste UAP. De aceea, anunț că NASA a numit un director al cercetării UAP. Ei sunt însărcinați să dezvolte și să supravegheze implementarea viziunii Nasa pentru cercetarea UAP.”, a mai spus Nelson.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel