Naomi Campbell și fiica ei, pe coperta Vogue. ”Este copilul meu”
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Supermodelul anilor 90 a apărut din nou pe coperta revistei Vogue, de data aceasta fiind însoțită de fiica sa. 

Naomi Campbell, în vârstă de 51 de ani, este vedeta celei mai recente ediții britanice a revistei Vogue. Supermodelul a fost fotografiată alături de fiica ei de 9 luni pentru numărul din martie al revistei de modă, scrie CNN

În interviul ei, aceasta reflectă asupra maternității, diversității în industria modei, dar și asupra carierei ei fulminante. 

Campbell s-a ferit să vorbească despre cum a venit fiica ei pe lume

Deși Campbell nu a dezvăluit încă circumstanțele nașterii fiicei sale, aceasta a transmis revistei: ”Nu a fost adoptată, este copilul meu”.

British Vogue și Campbell au publicat o variație a citatului vedetei într-o poveste pe Instagram care promovează ediția revistei, adăugând cuvântul „biologic” înaintea copilului.

"Pot conta pe o mână de oameni care știau că o voi avea. Ea este cea mai mare binecuvântare pe care mi-o pot imagina vreodată. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată", a spus Campbell.

În vârstă de 51 de ani, supermodelul a anunțat sosirea primului ei copil printr-o postare surpriză pe rețelele de socializare în luna mai a anului trecut.

„O mică binecuvântare frumoasă m-a ales să fiu mama ei”, a scris ea pe contul ei de Instagram la acea vreme.

Vezi articolul nostru pe această temă AICI

A intrat în lumea modei la 15 ani

Campbell a fost recrutată la vârsta de 15 ani, potrivit site-ului ei oficial. Ea a vorbit anterior despre rasismul pe care l-a avut de înfruntat mai ales în primii ani ai carierei ei.

”Au fost o mulțime de momente când mergeam la prezentările de modă, dar nu am fost niciodată aleasă pentru campaniile publicitare și mă durea foarte mult. Desigur, ar fi fost grozav să fi avut acel sprijin în jurul meu atunci, dar sunt mândru să văd că se întâmplă acum, sunt mândră să văd diversitatea de acum”, a spus ea pentru British Vogue.   

Din anii 1980 și 1990, o generație mai tânără de modele negre au luat cu asalt industria modei, inclusiv Adut Akech, Leomie Anderson și Duckie Thot. Campbell și-a amintit și despre succesul pe care l-a împărtășit cu modelele anilor 1990 Linda Evangelista, Cindy Crawford și Christy Turlington. Vezi ultimul articol despre Linda Evangelista AICI

"A fost o perioadă incredibilă, dar am muncit din greu. Și indiferent câte schimbări de ținută, câte spectacole, nu am spus niciodată că suntem obosite", a spus supermodelul despre perioada sa de glorie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel