Nancy Pelosi i-a arătat în privat lui Joe Biden sondajele care spun că nu poate câștiga. Răspunsul președintelui a fost unul defensiv
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Fostul președinte al Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, i-a spus în privat președintelui Joe Biden, într-o conversație recentă, că sondajele arată că acesta nu îl poate învinge pe Donald Trump și că ar putea distruge șansele democraților de a câștiga Camera Reprezentanților în noiembrie, dacă continuă să candideze pentru un al doilea mandat.

Nancy Pelosi, i-a spus în privat președintelui Joe Biden, într-o conversație recentă, că sondajele arată că acesta nu îl poate învinge pe Donald Trump.

Președintele a răspuns prin respingere, spunându-i lui Pelosi că a văzut sondaje care indică faptul că poate câștiga, a declarat o sursă. O altă sursă l-a descris pe Biden ca fiind defensiv cu privire la sondaje. Pelosi i-a cerut lui Mike Donilon, consilierul de lungă durată al lui Biden, să intre pe fir pentru a discuta despre date.

Această convorbire telefonică ar marca o altă conversație cunoscută între deputatul din California și Biden de la dezbaterea dezastruoasă a președintelui din 27 iunie. Deși data exactă a conversației nu a fost clară, o sursă a descris-o ca fiind în cursul săptămânii trecute. Pelosi și Biden au vorbit și la începutul lunii iulie.

Pelosi și-a petrecut săptămânile de după dezbatere ascultând îngrijorările colegilor săi legate de candidatura lui Biden

Pelosi și-a petrecut săptămânile de după dezbatere ascultând îngrijorările colegilor săi. Aceasta a făcut valuri când a spus într-un interviu săptămâna trecută: "Depinde de președinte să decidă dacă va candida. Îl încurajăm cu toții să ia această decizie pentru că timpul se scurge".

Solicitat să comenteze, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Andrew Bates, nu a răspuns la detaliile oferite de CNN cu privire la recenta convorbire Pelosi-Biden. "Președintele Biden este candidatul partidului. El intenționează să câștige și așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu democrații din Congres pentru a trece agenda sa de 100 de zile pentru a ajuta familiile americane muncitoare", a declarat Bates, conform CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel