Nancy Pelosi aruncă săgeți către Trump: El și familia lui au sărbătorit profanarea Capitoliului
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Nancy Pelosi
Nancy Pelosi
Nancy Pelosi, președintele Camerei Reprezentanților din Statele Unite, a lansat o nouă serie de atacuri împotriva președintelui în exercițiu al SUA, Donald Trump.

Președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a declarat că atacul din 6 ianuarie al susținătorilor președintelui Donald Trump asupra Capitoliului ar „păta pentru totdeauna” istoria Statelor Unite ale Americii. Pelosi a spus că „faptele sunt clare”, iar Trump poartă răspunderea pentru incitarea susținătorilor săi la declanșarea incidentului violent în urma căruia au murit cinci persoane.

Pelosi a lansat acuzații la adresa familiei președintelui Trump



Totodată, președintele Camerei a mai spus că Trump „a pus paie pe foc”, iar „el și familia lui s-au bucurat și au sărbătorit profanarea Capitoliului”.

„Acțiunile președintelui demonstrează incapacitatea sa absolută de a îndeplini cele mai elementare funcții și atribuții ale funcției sale. Președintele trebuie îndepărtat imediat din funcție ”, a spus ea, îndemnând alți republicani să sprijine demersul democrat de destituire a președintelui în exercițiu, informează AlJazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel