Nadia Comăneci, prima reacție după ce România a ratat calificarea la JO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Nadia Comăneci, cea mai valoroasă gimnastă a lumii din toate timpurile, a comentat în legătură cu cel mai mare eșec al echipei feminine de gimnastică a României în utimii 48 de ani: ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Rio.

"E foarte trist. Îmi pare atât de rău că s-a întâmplat acest lucru, dar, aşa cum tot spun şi eu de ani de zile, aceste rezultate nefaste nu sunt întâmplătoare. Ştiam cu toţii şi am anticipat că într-o zi vom ajunge şi aici. Din păcate acel moment a venit şi după atâţia ani nu vom avea o echipă completă în concursul olimpic. Nu mai avem antrenori, iar cei pe care îi avem îi plătim foarte prost, nu mai avem sportive", a declarat Nadia Comăneci pentru Q Magazine

În plus, „Zeiţa de la Montreal” crede că nu trebuie să pierdem vremea căutând vinovați.

"Avem nevoie să o luăm de la zero, să reconstruim gimnastica românească pe baze noi, pentru că în acest acest moment există o mare distanță între noi și ceilalți. Avem nevoie să regândim sportul de masă. (...) Noi, românii, avem gimnastica în sânge, nu putem să ne plângem de milă, ci să căutăm o strategie viabilă, să începem să investim", a mai completat Nadia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel