
Nadia Comăneci este o mamă foarte atentă la detalii atunci când vine vorba despre fiul ei, Dylan. Ea se află în aceste zile la Paris pentru a urmări turneul de tenis de la Roland Garros, dar pentru că pe data de 3 iunie fiul ei împlinește vârsta de 16 ani, Nadia și soțul ei, Bart, s-au gândit să îi facă un prim cadou. Dylan a avut ocazia să fie alături de idolul său, Scott Dixon, un mare pilot din Indycar, scrie Prosport.ro.
„Pentru că este un mare pasionat al mașinilor de curse am obținut pentru el calitatea de VIP pentru Indy Car 500. Călătoria băieților, Bart și Dylan, a fost una care i-a încântat pe amândoi. Dylan și Bart au fost pe pistă lângă Scott Dixon și mașina lui de concurs”, a dezvăluit Nadia.
Nadia Comăneci, despre marea pasiune a fiului său: Ar sta ore întregi să urmărească cursele auto
"Dacă în copilărie Dylan a încercat mai multe sporturi precum gimnastică, fotbal, schi, sporturi extreme, pare-se că marea lui pasiune rămâne automobilismul.”Îi place foarte mult. Ar sta ore întregi să urmărească cursele auto. Este fascinat de motoare și de mașini”, a mai declarat Nadia.
Cum a fost descoperită Nadia Comăneci. Alfred Bulai: Infrastructura asta a performanței nu mai există
În cadrul podcastului „Nod în Papură“, de la DC News, sociologul Alfred Bulai a povestit modul în care Nadia Comăneci a fost descoperită.
„Ca să se nască o voce, ai nevoie de o infrastructură, ai nevoie de mulți oameni care hrănesc chestia asta. Eu le spun studenților mei câteodată: Mă’, în România, în acest moment, sunt probabil 100 de Hagi sau 100 de Nadia Comăneci. 100 de Hagi care se joacă pe maidan în fața școlii sau 100 de Nadia Comăneci care se joacă în fața blocului. Nu-i vede nimeni, nu-i cunoaște nimeni pentru că nu există infrastructura care să cunoască oamenii
E cazul povestit despre Nadia Comăneci, cum a descoperit-o întâmplător. Avea 5-6 ani și se juca la bătătorul de covoare. A luat-o de mânuță, a dus-o la taică-su și l-a convins pe respectivul să o ducă la gimnastică. Avea și unde să o ducă, pe de-a moaca! Era altă formulă, era o soluție. Era o armată de oameni care funcționau în societate și care ridicau aceste talente, le ridicau la suprafață. Din păcate, infrastructura asta a performanței nu mai există.“, a spus Alfred Bulai.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- De la ce vine porecla lui "Farmazon". Adrian Porumboiu: "Buzatu e homeless comparativ cu el"
- Ce trebuie să facă toți șoferii la fiecare 6 secunde. Titi Aur: Toate testele au demonstrat. Ar trebui învățat în școala de șoferi
- ”Luna Neagră”, în semnul Fecioarei în octombrie. Oportunități inedite. HOROSCOP: E un moment excelent
- Ce spunea avocatul lui Dumitru Buzatu despre scopul ascuns al marilor dosare care apar în preajma alegerilor: Lucrurile încep să se agite
- Marina Almășan și fosta soție a lui Victor Socaciu, la cuțite! Au trecut de la acuze la amenințări
- Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer. ”Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane”
- Scene șocante în Constanța. Fiul unei procuroare DNA și-a împușcat un prieten, după ce a fost înjunghiat
- Marcel Boloș spune la ce taxe noi nu poate renunța guvernul: "Nu le putem tolera la infinit"
- UE ar putea permite importurile de gaze din Rusia. Ce scoate la iveală un proiect al platformei energetice, obținut de Politico
- Italia dă în judecată Austria, care-i blochează camioanele. ”Acest guvern va pune capăt acestei ruşini. Aroganță politică”