Nadia Comăneci, cadou neașteptat pentru fiul ei. "Marea lui pasiune"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Nadia Comăneci, cadou neașteptat pentru fiul ei. "Marea lui pasiune" / Foto: Facebook Nadia Comăneci
Nadia Comăneci, cadou neașteptat pentru fiul ei. "Marea lui pasiune" / Foto: Facebook Nadia Comăneci
Află în articol ce cadou i-a pregătit Nadia Comăneci fiului ei.

Nadia Comăneci este o mamă foarte atentă la detalii atunci când vine vorba despre fiul ei, Dylan. Ea se află în aceste zile la Paris pentru a urmări turneul de tenis de la Roland Garros, dar pentru că pe data de 3 iunie fiul ei împlinește vârsta de 16 ani, Nadia și soțul ei, Bart, s-au gândit să îi facă un prim cadou. Dylan a avut ocazia să fie alături de idolul său, Scott Dixon, un mare pilot din Indycar, scrie Prosport.ro.

„Pentru că este un mare pasionat al mașinilor de curse am obținut pentru el calitatea de VIP pentru Indy Car 500. Călătoria băieților, Bart și Dylan, a fost una care i-a încântat pe amândoi. Dylan și Bart au fost pe pistă lângă Scott Dixon și mașina lui de concurs”, a dezvăluit Nadia.

Nadia Comăneci, despre marea pasiune a fiului său: Ar sta ore întregi să urmărească cursele auto

"Dacă în copilărie Dylan a încercat mai multe sporturi precum gimnastică, fotbal, schi, sporturi extreme, pare-se că marea lui pasiune rămâne automobilismul.”Îi place foarte mult. Ar sta ore întregi să urmărească cursele auto. Este fascinat de motoare și de mașini”, a mai declarat Nadia.

Cum a fost descoperită Nadia Comăneci. Alfred Bulai: Infrastructura asta a performanței nu mai există

În cadrul podcastului „Nod în Papură“, de la DC News, sociologul Alfred Bulai a povestit modul în care Nadia Comăneci a fost descoperită.

„Ca să se nască o voce, ai nevoie de o infrastructură, ai nevoie de mulți oameni care hrănesc chestia asta. Eu le spun studenților mei câteodată: Mă’, în România, în acest moment, sunt probabil 100 de Hagi sau 100 de Nadia Comăneci. 100 de Hagi care se joacă pe maidan în fața școlii sau 100 de Nadia Comăneci care se joacă în fața blocului. Nu-i vede nimeni, nu-i cunoaște nimeni pentru că nu există infrastructura care să cunoască oamenii

E cazul povestit despre Nadia Comăneci, cum a descoperit-o întâmplător. Avea 5-6 ani și se juca la bătătorul de covoare. A luat-o de mânuță, a dus-o la taică-su și l-a convins pe respectivul să o ducă la gimnastică. Avea și unde să o ducă, pe de-a moaca! Era altă formulă, era o soluție. Era o armată de oameni care funcționau în societate și care ridicau aceste talente, le ridicau la suprafață. Din păcate, infrastructura asta a performanței nu mai există.“, a spus Alfred Bulai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel