Muzica tare, strigăte şi înjurături în miez de noapte la Galați. Jandarmii au intervenit
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / IJJ Galați
Foto: Facebook / IJJ Galați
Cinci gălăţeni au fost sancţionaţi de către jandarmi pentru că la miezul nopţii tulburau ordinea şi liniştea publică şi deranjau locatarii blocurilor din apropiere.

Jandarmii gălăţeni au fost solicitaţi să intervină în trei situaţii în care cetăţenii reclamau că nu se pot odihni din cauza muzicii, a zgomotelor şi ţipetelor produse de către diverse persoane. Locatarii din zonă au spus jandarmilor că au rugat persoanele în cauză să se liniştească, dar nu au făcut decât să le întărâte, a anunțat Jandarmeria Galați. 

În primul caz vorbim despre trei bărbaţi, cu vârstele de 22 ani, 31 ani şi 43 ani, care se aflau la un magazin din apropierea unor blocuri, unde consumau alcool, ţipau şi strigau în miezul nopţii.

Vecinii le-au atras atenţia, dar nu au făcut decât să îi întărâte

Patrula de jandarmerie i-a găsit pe cei trei lângă magazinul de cartier în timp ce consumau alcool şi strigau unii la alţii. În momentul în care au văzut oamenii legii, doi dintre bărbaţi au recunoscut că au greşit şi au ales să plece către domiciliu, în schimb al treilea bărbat a refuzat să se supună indicaţiilor forţelor de ordine şi a continuat să se manifeste zgomotos faţă de aceştia. Pentru fapta sa a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 lei, după care s-a îndreptat către casă.

În al doilea caz ne referim la un bărbat care se manifesta zgomotos şi înjura în timp ce mergea pe stradă. Locatarii unui bloc din Micro 19 i-au atras atenţia bărbatului, însă acesta a devenit mai expresiv în limbaj, motiv pentru care oamenii au sunat la 112.

După ce au ajuns jandarmii la el, bărbatul a realizat că a greşit şi le-a spus militarilor că din cauza unor neînţelegeri în familie s-a manifestat în acest mod, pentru care regretă. Jandarmii i-au spus bărbatului să meargă la domiciliu, nu înainte de a-i aplica un avertisment scris. Bărbatul în cauză s-a conformat şi şi-a cerut scuze pentru comportament.

Petrecere în curtea unui imobil



Ultima situaţie s-a înregistrat în jurul orei 01:30 când locatarii unui bloc din Micro 19, exasperaţi de muzica tare ce se auzea în curtea unui imobil situat în apropierea blocurilor, au sunat la 112 să reclame acest fapt. La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de jandarmerie.

Când au intrat pe stradă, jandarmii au sesizat că locatarii blocurilor din zonă aveau motive clare de nemulţumire, muzica auzindu-se de la capătul străzii. Bărbatul a refuzat să coopereze cu forţele de ordine, dar s-a liniştit după ce jandarmii l-au pus să semneze o amendă în cuantum de 1.500 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel