"Muzica Regelui". Momente emoționante la Palatul Elisabeta
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Familia Regală a României a avut parte de momente emoționante la Palatul Elisabeta, cu câteva zile înainte de Crăciun.

"Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta colindători în după-amiaza de luni, 16 decembrie 2019. La eveniment a luat parte Principesa Sofia.

În Sala Regilor, împodobită cu bradul de Crăciun, au susținut un scurt concert Corul de copii Allegretto de la Palatul Național al Copiilor din București, Micii fotbaliști de la Asociația Club Sportiv Sportul din București și corul Școlii Bilingve Questfield din Capitală. Familia Regală a oferit copiilor un disc cu "Muzica Regelui", conținând melodiile preferate ale Regelui Mihai și ale Reginei Ana, ascultate de-a lungul vieții", se arată într-o postare a Familiei Regale a României, pe Instagram.

"Muzica Regelui" pentru jurnaliști

"De asemenea, Familia Regală a oferit "Muzica Regelui" și a urat la mulți ani jurnaliștilor prezenți la această sărbătoare de familie.

În continuare, Majestatea Sa și Principele Radu au oferit cadouri de Crăciun angajaților și colaboratorilor Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei. Este un obicei care datează din anul 1866, de la fondarea Casei Regale a României. Toate generațiile de suverani, începând cu Principele Carol I și Elisabeta (Carmen Sylva) au reunit membrii Casei Civile și pe cei ai Casei Militare, în preajma fiecărei sărbători de Crăciun, oferindu-le daruri lor și familiilor lor. Regele Mihai și Regina Ana au continuat acest frumos obicei în fiecare an al vieții lor, chiar și atunci când se aflau în exil, iar cei care se aflau în slujba Familiei Regale erau foarte puțini", mai scrie.

 
 
 
View this post on Instagram

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta colindători în după-amiaza de luni, 16 decembrie 2019. La eveniment a luat parte Principesa Sofia. În Sala Regilor, împodobită cu bradul de Crăciun, au susținut un scurt concert Corul de copii Allegretto de la Palatul Național al Copiilor din București, Micii fotbaliști de la Asociația Club Sportiv Sportul din București și corul Școlii Bilingve Questfield din Capitală. Familia Regală a oferit copiilor un disc cu “Muzica Regelui”, conținând melodiile preferate ale Regelui Mihai și ale Reginei Ana, ascultate de-a lungul vieții. De asemenea, Familia Regală a oferit “Muzica Regelui” și a urat la mulți ani jurnaliștilor prezenți la această sărbătoare de familie. În continuare, Majestatea Sa și Principele Radu au oferit cadouri de Crăciun angajaților și colaboratorilor Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei. Este un obicei care datează din anul 1866, de la fondarea Casei Regale a României. Toate generațiile de suverani, începând cu Principele Carol I și Elisabeta (Carmen Sylva) au reunit membrii Casei Civile și pe cei ai Casei Militare, în preajma fiecărei sărbători de Crăciun, oferindu-le daruri lor și familiilor lor. Regele Mihai și Regina Ana au continuat acest frumos obicei în fiecare an al vieții lor, chiar și atunci când se aflau în exil, iar cei care se aflau în slujba Familiei Regale erau foarte puțini. #majestateasamargareta #margaretacustodelecoroanei #familiaregalaaromaniei #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #principeleradu #romania #royal #craciun #bucuresti #colinde #palatulelisabeta #principesasofia #bucharest

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onDec 17, 2019 at 11:46pm PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel