Muzgoci, LIMBAJ SUBURBAN / AUDIO. Felix Rache: Ne terorizează membrii!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Înregistrare scandaloasă cu Muzgoci!

Doru Muzgoci a fost șef al Pro România pe Valea Nehoiu (Buzău), dar a demisionat din partid în urmă cu câteva zile. Se pare că Muzgoci este nemulțumit că gestul său de a demisiona nu a fost urmat și de alți membri de pe Valea Buzăului. Nervos nevoie mare, Muzgoci l-a sunat pentru a-l înjura și chiar amenința cu bătaia pe Mihail Vlădescu, candidatul Pro România la Primăria Nehoiu, notează presa locală.

După înregistrarea apărută în presă, Felix Rache, președintele Pro România Buzău, a avut următorul comentariu:

„În rândul partidelor politice nu trebuie să existe oameni care să amenințe și să bată cetățenii. Niciun partid nu poate să susțină/să promoveze astfel de personaje cu derapaje grave.

Vorbim despre acest episod, pentru ca este de datoria noastra sa ne apărăm colegii. Noi trebuie sa protejăm integritatea candidatului nostru și a celorlalți membri.

Deși au trecut saptămâni bune în care ne terorizează membrii, am crezut că este doar un om rănit care atunci când a ales sa plece, nu l-a urmat nimeni.


Ne așteptam să încerce marea cu degetul, să agite puțin apele… Însă e cu totul și cu totul altceva să ameninți un candidat la primărie și să hărțuiești, fără încetare, membri și colegi cu care ai lucrat”, conform Buzoienii.ro.

SURSA AUDIO BUZOIENII.RO.

Reacție Doru Muzgoci:

„E un nesimțit Mihai Vlădescu dacă a făcut publică o convorbire privată. O să-l dau în judecată. E drept, mi-am ieșit din pepeni, se mai întâmplă. Îmi cer scuze celor care vor fi deranjați de limbajul meu. Lui Mihai Vlădescu îi mai transmit că e urât să muști mâna celui care te-a ajutat. Dar, asta e, mergem mai departe”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel