Data actualizării:
Data publicării:

Mutu, nemulțumit de Neftchi Baku: ”Mă îngrijorează foarte mult. Ne luptăm, dar totul durează”

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sport
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Adrian Mutu este nemulțumit că echipa sa nu ”leagă ”victorii.

Neftchi Baku, echipa antrenată de Adrian Mutu, nu reușește să ”lege” victoriile, motiv pentru care numele internaționalului român începe să fie pus la îndoială.

De altfel, la sfârșitul meciului cu Zira, Mutu a afirmat că e nemulțumit de faptul că atacanții săi nu reușesc să marcheze goluri, dar și că nu ia în considerare vreun transfer în acest sens.

”Treaba asta mă îngrijorează foarte mult. Vreau ca atacanții noștri să marcheze. Trebuie să înscriem cel puțin două goluri în fiecare meci.

Sunt la echipă doar de două luni. Când a venit la Neftchi, echipa era în Rusia. Am venit, nu prea cunoșteam jucătorii. Am început să atragem fotbaliști noi. Ne luptăm, dar totul durează.

Nu. Nu căutăm un jucător nou. Vrem să le dăm timp celor pe care îi avem și să ne adaptăm unul cu altul”, a declarat Adrian Mutu, citat de Digisport.

Pentru formația pregătită de Mutu a înscris Yuri Matias (28 de ani), fundașul brazilian adus de la CFR Cluj în această vară, în minutul 28 al partidei.

De cealaltă parte, pentru Zira, liderul la zi în campionatul azer, a marcat Qismat Aliyev în minutul 44, dintr-o lovitură de la 11 metri. 

Mai mult, pentru Neftchi a fost integralist în acest meci și Mark Tamas (29 de ani), stoperul adus de la Sepsi Sfântu Gheorghe. 

În urma acestui rezultat, Neftchi Baku se află pe locul 6 în clasamentul primei ligi din Azerbaidjan, cu 9 puncte obținute după primele 7 etape.

În prezent, formația lui Adrian Mutu se află la 7 puncte distanță de ocupanta primului loc, Zira.

Citește și: Gică Hagi, după ce fiul său, Ianis, a fost titular pentru Alaves: "E un jucător consacrat, se reprezintă singur" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel