Mutu, mesaj către jucători înaintea meciului DECISIV cu Danemarca: Le-am explicat foarte clar
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Adi Mutu și Răzvan Burleanu. foto: FRF
Adi Mutu și Răzvan Burleanu. foto: FRF
Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Adrian Mutu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă online, că jucătorii săi trebuie să fie "aproape perfecţi" pentru a câştiga împotriva reprezentativei Danemarcei meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul European de fotbal Under 21 de anul viitor.

"Ştim cât de puternici sunt adversarii, de aceea ne concentrăm foarte mult pe jocul nostru pentru pentru că avem nevoie de victorie. Iar pentru acest lucru este nevoie să fim aproape perfecţi. E important ca băieţii să arate atitudine, pentru că tactic ştiu ce au de făcut în teren. Le-am explicat foarte clar, iar ei au lucrat foarte bine în această săptămână.

Fiind un meci care decide o calificare, l-aş compara tot cu unul împotriva Danemarcei. Adică Danemarca - România, de acum 17 ani, jucat la Copenhaga. Din păcate pentru noi acel meci s-a terminat 2-2, primind gol în ultimele secunde ale meciului şi pierzând în acelaşi timp şi calificarea. Sper ca mâine să obţinem calificarea şi să mergem la Campionatul European", a spus el.

Mutu a menţionat că partida cu Danemarca de marţi este cea mai importantă din cariera sa de antrenor de până acum: "Chiar dacă am mai jucat un meci de baraj la Voluntari, miza fiind atunci menţinerea în Liga I, acesta este cel mai important meci din cariera de antrenor", relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel