Azi, veți afla cum puteți prepara muștar de struguri la domiciliu: veți pune pe mese un sos uimitor pentru brânzeturile vechi și friptură. În același timp, veți reutiliza fructele rămase, care altfel ar fi aruncate.
Aveți nevoie de următoarele ingrediente:
1 kg de struguri( albi sau negri, după preferință),
2 mere roșii,
un fruct de mango,
o ceapă,
6 nuci tocate,
scorțișoară,
cuișoare,
ardei iute.
Muștar de struguri: un sos uimitor pentru brânzeturi și friptură, pe care îl poți face acasă. Rețeta pas cu pas
În primul rând, dacă intenționați să pregătiți mai mult muștar, trebuie să sterilizați toate recipientele pe care le veți folosi.
Apoi spălați și decojiți toate fructele. Chiar și strugurii trebuie decojiți. În această rețetă propunem o variantă cu mere, mango și ceapă, dar puteți alege și alte fructe după gust. Toate fructele se taie în cuburi de aceleași dimensiuni, iar ceapa - în felii subțiri.
Pizza cremoasă și ușoară cu blat de orez. Trucul pentru o crustă crocantă și delicioasă
Datorită conținutului înalt de zahăr din struguri, acest muștar nu necesită zahăr în plus. Puneți boabele de struguri într-o cratiță mare, pe care o aduceți pe foc. Când fructele încep să fiarbă, se adaugă condimentele alese, în acest caz, scorțișoară, cuișoare și un vârf de ardei iute.
Amestecă morcovii cu făină. Vei obține cel mai delicios tort, pe care l-ai gustat vreodată
După aproximativ douăzeci de minute, adăugați și cuburile de mere, mango și feliile de ceapă. Amestecând cu o lingură de lemn, lăsați compoziția să fiarbă, aproximativ o oră, la foc mic.
În acest timp, puteți steriliza borcanele cu apă clocotită: acestea trebuie apoi uscate cu grijă. Gustați muștarul pentru a corecta dozele de condimente. La final, pentru o aromă intensă, adăugați șase nuci tocate, care vor oferi muștarului o aromă rustică. Turnați apoi compoziția în borcane și închideți strâns capacele.
Amestecă trei roșii cu făină. Veți obține o pâine delicioasă și super moale. Copiii o vor adora
Pentru o conservare corectă a muștarului, borcanele trebuie înfășurate într-o cârpă, așezate într-o oală mare, umplută cu apă și pusă pe foc. După aproximativ un sfert de oră opriți focul și lăsați borcanele în apă până când se răcește. Astfel, muștarul poate fi păstrat până la șase luni de la preparare. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- O nouă escrocherie face ravagii în Franța. Ce este metoda "cetățeanul român"
- Horoscop 25 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să mai amâne o discuție delicată! Nu vei scăpa
- Salariu minim mai mare decât cel minim pe economie și șase salarii compensatorii pentru toți angajații din bănci. Acordul parafat miercuri cu sindicatele
- Mircea Badea, propunere tare pentru șoferii de mașini electrice: Ori protejezi natura, ori ce faci?!
- Satul în care vin turiști din Austria, Germania, Belgia și de peste Ocean. Tanti Emilia dezvăluie secretele ciorbei de miel: ”Este regele ciorbei”
- Acoperiș pe toate blocurile. Sociologul Bulai vine cu o idee inedită, ca la țară, dar cu ”super rentabilitate”: Micul Paris pe bune!
- Ucraina a refuzat ca o stradă din Odesa să se numească Mihai Eminescu. Ce variante au fost acceptate
- Mugur Ciuvică a spus cine ar fi cel mai bun președinte pentru România: E la ani lumină față de orice contracandidat / video
- Iohannis zice că "economia României nu șchioapătă". Coșea: Bineînțeles că nu, pentru că se târâie ca un melc. Ce îi trebuie pentru a deveni "tigru"
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- Unde au dispărut tinerii magistrați care protestau și promiteau schimbarea sistemului
- Școala românească nu mai pune accentul pe valorile etice. Profesor universitar: Doar prin educație morală construim o țară educată
- Cum fac criminaliștii percheziția informatică. „Nu întotdeauna este prezent și suspectul”