Must-have pe lista de rezoluții pentru 2023: un curs de programare!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Foto unsplash.com
Foto unsplash.com
Finalul de an vine întotdeauna cu gândul la un nou început, în care ne simțim motivați și dornici de a ne schimba viața, fie din punct de vedere personal, fie profesional. Astfel, apare lista de rezoluții! Pentru anul 2023, de pe listă nu trebuie să lipsească obiectivul parcurgerii unui curs de programare.

E momentul schimbării! Anul 2023 este anul tău și nu trebuie să lași ocaziile să-ți scape! Mai sunt câteva zile din 2022 și, după ce ai făcut bilanțul realizărilor, este timpul să-ți stabilești obiectivele pentru viitor. 

Alegerile trebuie făcute strategic, astfel încât să ai cele mai bune șanse de reușită, în acord cu timpul de care dispui. În cazul în care îți dorești să îți dezvolți o carieră ca programator, însă nu ai timp să participi la un curs de programare, atunci alege smart: un mentorat alături de profesioniști.

Acesta este un program de învățare ce funcționează precum o carte interactivă și propune dezvoltarea bilaterală a cursantului: 

• profesional;
• personal.

Spre deosebire de participarea la cursurile IT clasice, mentoratul îți propune o participare facultativă, adaptată nevoilor tale. În consecință, vei avea oportunitatea de a învăța liber, când, de unde, cum și cât îți dorești. Vei învăța independent, însă nu singur! 

Mentoratul este coordonat de mentori, care îți vor fi alături la fiecare pas pe platformă. Astfel, ori de câte ori vei avea nevoie, aceștia îți vor fi alături și îți vor îndruma pașii către găsirea soluției ideale pentru problema cu care te confrunți.

Parcurgerea progresivă a problemelor de pe platformă și vizualizarea evoluției în timp real te vor menține motivat să continui drumul până la atingerea obiectivului final: angajarea ca programator. Exact, angajarea, nu doar finalizarea unui curs de programare! Obiectivul mentoratului nu este ca elevii să finalizeze programul, ci să reușească să își îndeplinească rezoluția stabilită la început de an 2023. 

2. -imagine fara descriere- (curs-de-programare-2_47184100.jpg)

Foto unsplash.com

În consecință, după parcurgerea integrală a platformei, mentorii îți vor rămâne alături și te vor ajuta să-ți scrii propria aplicație sau să-ți realizezi propriul portofoliu de proiecte pe care să le prezinți viitorilor angajatori. De asemenea, aceștia îți vor sta alături și în etapa de interviu și te vor ajuta să-ți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, care să te ajute să treci cu brio de faza de interviu și să obții prima ta colaborare în calitate de IT-ist.

Un alt aspect cu totul unic al mentoratului, pe care nu-l vei regăsi în cadrul niciunui curs de programare clasic, îl reprezintă modulul de dezvoltare personală integrat. Coach-ii și experții în dezvoltare personală îți vor fi alături de la primul ”Hello” și până la angajare și te vor ajuta să înveți să gestionezi caruselul de emoții cu care te vei ”plimba” în această călătorie. Gânduri și emoții negative, motivație, gestionarea eșecului, dezvoltarea abilității de comunicare personală și inter-personală – sunt doar câteva dintre temele pe care vei avea oportunitatea de a le lucra cu coachii.

Fă pasul și programează o ședință de consultanță cu mentorii! Convinge-te că niciun alt curs de programare nu urmărește un parcurs atât de liniar și sigur de la dorință la fapt!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel