Data publicării:

Musk a postat o memă cu Zelenski. Podolyak iese la atac: Propagandă rusă! / foto

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Михаил Подоляк
Foto: Facebook Михаил Подоляк
Mykhailo Podolyak a ieșit la atac, după ce Elon Musk l-a batjocorit pe Volodimir Zelenski pe X.

Elon Musk a provocat din nou indignare din cauza postărilor pe rețelele sociale privitoare la Ucraina. De data aceasta, Elon Musk l-a batjocorit pe președintele Zelenski și a făcut o aluzie privitoare la finanțarea SUA pentru Ucraina, conform Kyiv Post.

Într-o postare pe X, duminică seara, cel mai bogat om din lume a publicat o versiune modificată a „memei băiat frustrat”, în care fața acestuia ra înlocuită cu cea a președintelui ucrainean.

„Când au trecut cinci minute și nu ai cerut ajutor de un miliard de dolari”, a scris Musk la postarea de pe X, fostul Twitter.

Postarea a fost publicată în timp ce evoluțiile de la Washington sunt incerte privind continuarea ajutorului SUA pentru Ucraina, pe fondul disputelor politice dintre republicani și democrați.

CITEȘTE ȘI      -      Contraofensiva Ucrainei. Rusia a lansat contraatacuri în zona Robotyne / video+foto

Mykhailo Podolyak a ieșit la atac

Mykhailo Podolyak, consilierul președintelui Volodimir Zelenski, a ieșit la atac tot pe Twitter, cu o postare în care îi acuză pe cei care fac ironii la adresa Ucrainei drept elemente de încurajare a propagandei ruse.

„Orice sprijin pentru Rusia de astăzi este o investiție directă în război, genocid și distrugerea lumii libere.

Orice tăcere sau ironie față de Ucraina de astăzi este o încurajare directă a propagandei ruse care justifică violența și distrugerea în masă.

Din păcate, nu toată lumea și nu întotdeauna, fiind figuri semnificative din media aflate la mii de kilometri de epicentrul războiului care realizează ce înseamnă bombardamentele zilnice și strigătele copiilor care își pierd părinții“,  a scris Podolyak.

CITEȘTE ȘI       -        Zelenski, omagiu pentru soldații care au murit pentru patrie - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel