Muraru (PNL) critică gestul lui Maricel Popa (PSD) de a-i înmâna lui Sorin Grindeanu o Biblie cu numele și funcția inscripționate pe ea
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu
Alexandru Muraru, liderul PNL Iași, critică gestul lui Maricel Popa de a-i înmâna lui Sorin Grindeanu o Biblie cu numele său pe ea. 

Alexandru Muraru, liderul PNL Iași, a criticat gestul omologului său de la PSD de a-i înmâna lui Sorin Grideanu, ministrul Tranposturilor, Infrastructurii și Comunicațiillor, o Biblie pe care erau scrise numele și funcția vicepremierului.

„O mișcare rușinoasă și nedemnă făcută de Maricel Popa, în lipsa oricăror proiecte și inițiative pentru județul Iași, a atras în mod gratuit Mitropolia Moldovei într-un scandal politic.

Într-un gest de blasfemie și lipsă de respect pentru Biserică, Maricel Popa a publicat mai multe fotografii în care înmânează ministrului Sorin Grindeanu o biblie primită de la

Mitropolitul Moldovei, cu numele său și funcția publică inscripționate pe copertă. Maricel Popa s-a folosit de imaginea și respectul Mitropoliei Moldovei pentru a da o nouă probă de lingușire și servilism politic în fața ministrului PSD Sorin Grindeanu. Dacă istoria ar fi arătat altfel, pe coperta bibliei putea fi oricând gravat numele lui Liviu Dragnea, formatorul și idolul președintelui PSD Iași.

Pe lângă explicațiile pe care șeful PSD Iași va trebui să le dea în dosarul Spitalului modular de la Lețcani, cea mai mare fraudă din fonduri publice din istoria județului Iași, Maricel Popa trebuie să își ceară scuze publice imediat pentru atragerea Mitropoliei Iași într-un scandal național și luarea în derâdere a celor mai profunde simboluri spirituale. Gestul șefului PSD Iași este și o jignire adusă ieșenilor de bună credință, care prețuiesc valorile creștinismului și care nu ar accepta vreodată ducerea în derizoriu a patrimoniului bisericesc.

Acest gest reprobabil dar care bine caracterizează activitatea șefului PSD Iași, nu este altceva decât rezultatul lipsei de educație, a culturii și respectului față de creștini și biserica românească și ar fi fost probabil ignorat dacă numele Mitropoliei Iași nu ar fi fost atras într-un episod mediatic național. Maricel Popa a reușit să răstălmăcească intențiile Mitropoliei Moldovei și Bucovinei și le-a transformat într-o regie politică care arată disperare și amatorism, față de care am convingerea că biserica ieșeană se dezice în totalitate. Mitropolia Moldovei și Bucovinei și ÎPS Teofan nu au nicio implicare și nicio vină pentru că un politician mărunt și fără respect și cultură a vrut să profite de imaginea Bisericii pentru a se promova pe el. În memoria opiniei publice, Maricel Popa va rămâne un politician populist, insipid, fără inițiativă și lipsit de respect pentru valorile care ne definesc ca oameni creștini.“, a scris, pe Facebook, Alexandru Muraru. 

CITEȘTE ȘI    -    Biblie cu numele lui Sorin Grindeanu pe ea. Val Vâlcu: Servilism în grup organizat

Sorin Grindeanu a primit o Biblie cu numele său inscripționat. E un semn că doar Dumnezeu ne mai poate ajuta să avem autostrăzi?

Sorin Grindeanu a primit din partea Mitropoliei Moldovei, prin intermediul lui Maricel Popa, președintele PSD Iași, o Biblie cu numele său inscripționat pe ea. Din imaginile postate pe Facebook de Maricel Popa se vede că Biblia are inscripționat pe ea numele și funcția „Vicepremier Grindeanu Sorin Mihai“:

„Cred că atunci când muncești din suflet pentru oameni și pui binele acestora mai presus de toate, Dumnezeu îți călăuzește pașii!

Tocmai de aceea a fost o mare bucurie pentru mine să-i pot dărui ministrului Sorin Grindeanu, din partea Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei, Sfânta Biblie care să-i lumineze calea și care să-i dea puterea necesară de a duce la bun sfârșit marele și importantul proiect al autostrăzii care să lege Moldova de Vestul Țării!

Întreaga regiune își pune încrederea în ministrul social-democrat să finalizeze cu bine marea lucrare și știu că Sorin Grindeanu e omul potrivit, la locul potrivit!

Mult Succes!“, a scris Maricel Popa, președintele PSD Iași, pe Facebook (vezi imaginile AICI).

CITEȘTE ȘI    -     Biblie cu numele lui Sorin Grindeanu. Chirieac: Etapa următoare este, cine ştie, să îl înlocuiască pe Iisus în text

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel