Muncitor român, mort în Olanda. A ajuns mâncare pentru porci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Român mort în Olanda. A ajuns mâncare pentru porci
Român mort în Olanda. A ajuns mâncare pentru porci
Un român a murit în condiții groaznice la o fermă ce se află între Loosbroek și Nistelrode, Olanda. Muncitorul a fost găsit într-un utilaj cu care se pregătea mâncarea animalelor.

Victima accidentului fatal de la o fermă de lângă Nistelrode, produs joia trecută, 4 ianuarie, este un bărbat de 51 de ani, de origine română. Acest lucru a fost confirmat recent de poliție, potrivit bd.nl, citat de stiridiaspora.ro.

Bărbatul lucra la ferma de porci de pe Jonkerstraat. Potrivit primelor informații, bărbatul a fost prins într-o mașină cu care se făcea nutrețul pentru alimentarea porcinelor. 

Conform inspecției SZW, bărbatul a fost găsit mort în mașină. Inspectoratul a început o investigație asupra a ceea ce s-a întâmplat exact și acum nu face nicio declarație cu privire la aceasta.

Accidentul industrial a  fost raportat joi în jurul orei 14.15. O mare alarmă a fost imediat declanșată. Pe lângă pompierii, poliția și ambulanța, la fața locului a ajuns și un elicopter medical. Cu toate acestea, lucrătorii de ajutor nu l-au mai putut salva pe muncitorul român.

Sursă: stiridiaspora.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel