Multă agitație pentru o zodie în săptămâna 13 - 19 mai. Daniela Simulescu: Aveți nevoie de o vestă anti-stres! / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
O zodie trebuie să fie atentă la bani și să facă față stresului săptămâna aceasta.

Balanță / Ascendent în Balanță

'Venus, guvernatoarea voastră, face conjuncția cu Uranus în Casa a 8-a. Acest eveniment aduce multă instabilitate pe plan financiar. Când simțiți că v-ați așezat, când o luați iar razna. Problema este că nu doar banii voștri sunt implicați, ci și banii partenerului. Cumva, nici partenerul nu o duce atât de bine. Marte este în Casa a 7-a și este clar că sunt mici conflicte, dispute, neînțelegeri, conflicte. Vă victimizați pe rând, vă supărați.', a menționat Daniela Simulescu.

'Este o competiție permanentă cu partenerul, care e inutilă, fără rost și destul de dăunătoare. Veți avea tendință de a vă certa nu doar cu apropiații, ci și cu ceilalți oameni, de la serviciu, din comunitate, anturaj. Și când vă duceți la magazin vi se pare că oamenii sunt cam limitați, că nu se grăbesc și voi nu prea aveți răbdare.', a spus Daniela Simulescu.

'Nerăbdarea aceasta o să vă coste serios. O să vă dăuneze buzunarelor, energiei sufletului și minții. Vă recomand să minimizați orice risc, orice pierdere. Să vă găsiți așa un buton de dozaj cu privire la cât de mult dorm, câtă energie consum, câți bani cheltui sau cât de mulți stau în preajma unor persoane.', a zis Daniela Simulescu.

'Voi trebuie să învățați, în perioada următoare, să nu vă contaminați cu viețile altora pentru că ajungem să trăim viețile altora și să ne plângem de ce pățesc alții. Ne va consuma enorm și rămânem cu problemele noastre nerezolvate. De aceea, săptămâna aceasta stați în surdină, liniștiți. Aveți nevoie de o vestă, echipament anti-stres și aveți mare grijă la zona financiară.', a mai spus Daniela Simulescu.

Video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel