Mugur Ciuvică: ”Șoc pentru Rareș Bogdan”. De ce să se teamă Ludovic Orban. Bogdan Chirieac: Albie de porci!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au oferit un interviu exploziv la DC NEWS, în emisiunea "Miercurea Neagră".

"Șocul acestei săptămâni a fost interviul lui Rareș Bogdan, în care îl face albie de porci pe fostul premier Ludovic Orban, manifestându-și sprijinul pentru premierul Florin Cîțu și îi cere demisia din fruntea PNL, nu și din fruntea Camerei Deputaților. Deci, atenție, a spus că ar putea să fie un foarte bun președinte al Camerei Deputaților, dar în niciun caz președinte PNL, rezultă că funcția asta de președinte al Camerei Deputaților o poate ocupa orice rateu politic, fiindcă e foarte bun acolo. Pentru președinte PNL nu, nu ești bun, dar ești pun pentru președinția Camerei Deputaților! Ești bun în stat, dar nu ești bun la partid, ceea ce, mă rog, nu prea știu cum vine asta. În orice caz, credeți că Ludovic Orban ar trebui să se teamă pentru funcția sa de președinte PNL acum?", a subliniat Bogdan Chirieac.

"Cred că șocul a fost pentru domnul Rareș Bogdan"

"Acum, după episodul ăsta, domnul Orban ar trebui să se teamă să nu moară de râs, că știți că poți să mori de râs, poți să râzi foarte tare și să faci vreun șoc, ceva! A spus că a fost un șoc! Cred că șocul a fost pentru domnul Rareș Bogdan. Cred că după interviul ăsta, a doua, a treia zi, el a fost foarte șocat, pentru că a lansat el revoluția la domnul Cristoiu pe blog, "Revoluția Roz", și s-a terminat a doua zi, când singurul revoluționar era chiar domnul Rareș Bogdan, el singur.

Povestea el de papagal, că a negociat domnul Orban ca un papagal, dar totuși, mai papagal ca domnul Rareș Bogdan, să plece el la revoluție... mai de papagal decât asta e greu de crezut", a completat Mugur Ciuvică, pentru DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel