Mugur Ciuvică, Petre Roman și Alessandra Stoicescu, momente tensionate în direct la Antena 3: "Îmi cereți socoteală?"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mugur Ciuvică, Petre Roman și Alessandra Stoicescu au fost protagoniștii unor momente tensionate în ediția de marți a emisiunii "100 de minute", de la Antena 3 .

După ce Mugur Ciuvică a prezentat o declarație despre justiție făcută de Klaus Iohannis în ziua în care a fost condamnat Dan Voiculescu, Petre Roman a intervenit și i-a spus președintelui GIP că vorbește "mult și prost".

Schimbul de replici dintre cei doi a continuat câteva secunde, după care deputatul PNL s-a adresat moderatoarei, solicitându-i să intervină: "Dlui face circ, dar dvs ce faceți?"

"Îmi cereți mie socoteală? (...) E treaba mea pe cine chem în platou. Dvs v-ați simțit bine de fiecare dată în emisiunea mea, nu cred că e cazul să mă scoateți la tablă și să îmi cereți socoteală", a reacționat Alessandra Stoicescu, după care spiritele s-au calmat.

Mugur Ciuvică și Petre Roman nu sunt la primul conflict de acest gen. Cei doi s-au mai contrat pe acest subiect, tot în emisiunea "100 de minute", în urmă cu aproximativ două săptămâni. Vezi aici detalii: Scandal Mugur Ciuvică - Petre Roman, în direct la TV, din cauza lui Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel