MS Margareta, întâlnire cu Nisreen Rubaian, reprezentanta UNHCR. Ce au discutat
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 20 dec 2019, 18:27
WhatsApp
Majestatea Sa Margareta s-a întâlnit astăzi cu Nisreen Rubaian, reprezentant special în România al Agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați. Iată despre ce au discutat și ce proiecte au în plan.

"Majestatea Sa Custodele Coroanei a primit-o la Palatul Elisabeta pe doamna Nisreen Rubaian, reprezentant special în România al Agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR)", se arată într-o postare a Familiei Regale a României pe pagina de Instagram.

Despre ce au discutat

"Majestatea Sa a discutat cu reprezentanta Agenției ONU proiectele pentru refugiați în contextul Uniunii Europene și în cel regional, precum și posibila cooperare cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România.

Cu doar câteva zile în urmă, Majestatea Sa a întâlnit la Geneva pe Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați, domnul Filippo Grandi", mai adaugă.

 
 
 
View this post on Instagram

Majestatea Sa Custodele Coroanei a primit la Palatul Elisabeta pe doamna Nisreen Rubaian, reprezentant special în România al Agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR). Majestatea Sa a discutat cu reprezentanta Agenției ONU proiectele pentru refugiați în contextul Uniunii Europene și în cel regional, precum și posibila cooperare cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România. Cu doar câteva zile în urmă, Majestatea Sa a întâlnit la Geneva pe Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați, domnul Filippo Grandi. #majestateasamargareta #margaretacustodelecoroanei #familiaregalaaromaniei #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #unhcr #romania #royal #filippograndi #unitednations #refugees

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onDec 20, 2019 at 7:24am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?