MRU: Udrea e toxică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, o acuză din nou pe Elena Udrea, președinte al PMP, că i-a îndepărtat pe toți oamenii de calitate din jurul președintelui Traian Băsescu, spunând că rolul în politică al fostei democrat-liberale este "toxic".

"Sincer, cred că rolul doamnei Udrea în politică este profund toxic", a declarat Ungureanu, luni, la Gândul Live, adăugând că Udrea l-a atacat "în mod injurios" în ultima vreme.

Fostul premier a pornit ofensiva împotriva Elenei Udrea într-o scrisoare deschisă publicată săptămână trecută, pentru ca liderul PMP să-i răspundă de aceeași manieră. Cei doi apropiați ai președintelui își lansează acum atacuri reciproce, Udrea reproșându-i lui Mihai Răzvan Ungureanu că încearcă să se insereze în fuziunea PNL-PDL.

Fostul premier insistă că unul dintre oamenii care au contribuit la despărţirea preşedintelui Băsescu de oamenii de calitate cu care acesta a lucrat - începând cu Andrei Pleşu şi terminând cu Teodor Baconschi şi Adrian Papahagi - este tocmai Elena Udrea.

MRU, scrisoare Elenei Udrea: Aţi distrus dreapta. Plecaţi de lângă Băsescu

Liderul Forţei Civice a spus că tonul răspunsurilor care i-au venit, pe diverse căi, la articolele pe care le-a scris recent, în presă, este asemănător celui din perioada stalinistă. "Nu ai ce să cauţi în dreapta politică cu gândire stalinistă şi când te aştepţi doar la cultul personalităţii", a spus Ungureanu.

El a mai spus că există două nume în politica românească de care nu poţi face abstracţie când este vorba despre cei 10 ani de mandat ai preşedintelui Băsescu: Dan Voiculescu şi Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel