MRU: Purtăm discuții pentru o strânsă colaborare cu Mișcarea Populară
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihai Răzvan Ungureanu 1
Mihai Răzvan Ungureanu 1

Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, aflat în vizită la Chișinău în compania lui Eugen Tomac, a anunțat, luni seara, într-un comunicat de presă, că formațiunea sa a demarat discuții pentru ”o strânsă colaborare” cu Mișcarea Populară.

[caption id="attachment_345783" align="alignleft" width="517"] foto: jurnalul.ro[/caption]

Potrivit unui comunicat citat de Mediafax, Ungureanu și Tomac au avut întâlniri cu studenţi, jurnalişti şi oameni politici, precizându-se că ”s-au pus astfel bazele unui dialog între cele două partide pentru unificarea dreptei româneşti, care să acomodeze principiul unităţii forţelor politice româneşti de centru-dreapta şi proiectele comune”.

 ”Ceea ce vedeţi astăzi în faţă dvs are o semnificaţie desprinsă din faptul că la această întâlnire se află reprezentanţii a două partide, FC şi PMP, care de ceva vreme gândesc asupra a ceea ce i-ar putea uni, în încercarea de a face dintr-un plural politic un singular. De mai mult timp avem aceleaşi gânduri. Avem un început de dialog care va continua şi va avea şi un sfârşit, care să acomodeze principiul unităţii forţelor politice româneşti de centru-dreapta şi proiectele noastre comune care sunt numeroase. Suprapunerile de program şi interes sunt remarcabile. Toţi ştim că unirea face puterea şi arătăm că suntem perfect conştienţi de asta. Un început de dialog înseamnă o continuare de dialog, nu doar o întâlnire prietenească fără efect”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Eugen Tomac a declarat, conform aceluiași comunicat, că discuțiile dintre cele două formațiuni urmărește unificarea partidelor într-o structura politică care să susţină un candidat cu cele mai mari şanse la prezidenţiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel