MRU: FC propune o lege pentru despăgubirea celor furați de comuniști
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
ungureanu11
ungureanu11

Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Partidului Forţa Civică, a anunţat, joi seară, la Constanţa, că formaţiunea politică pe care o conduce a propus o lege pentru despăgubirea celor care au fost furaţi de regimul comunist. El a spus că sunt oameni care aşteaptă această reparaţie morală de 23 de ani.

"Până zilele trecute auzeam: «Voi ce faceţi acolo, sunteţi mici, nici nu vă auziţi». Aşa de mici suntem încât zilele trecute partidul nostru a fost cel care a propus pentru prima dată o lege corectă de despăgubire a celor care au fost furaţi de regimul comunist. Aceasta este menirea noastră, să dăm înapoi ceea ce omul merită şi sunt sute de mii de oamenii, unii la o vârstă foarte înaintată, care aşteaptă această reparaţie de 23 de ani", a declarat, joi, Mihai Răzvan Ungureanu la Constanţa, potrivit pesurse.ro. Ungureanu consideră că politicienii din România ultimilor 23 de ani şi-au bătut joc pentru că nu au dat dreptul celor care li se cuvine acest lucru.

"Şi-au bătut joc marii oameni politici din România 23 de ani de zile, nedând dreptul celui care i se cuvine, după ce a fost furat, tâlhărit sau chiar omorât de regimul comunist", a mai declarat Ungureanu.
El a participat, joi seară, la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii Partidului Forţa Civică, eveniment care a avut loc la Casa de Cultură din Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel