MRU despre o candidatură la șefia PDL: Nu comentez
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Demisia lui Emil Boc și a întregului BPN al PDL lasă loc interpretărilor asupra persoanelor care ar putea prelua conducerea partidului  aflat în degringoladă de la aflarea rezultatelor de la alegerile locale.

 Scandalul, de joi, din cadrul Colegiului Director de la PDL, unde în urma demisiei conducerii PDL, în frunte cu președintele Emil Boc, a lăsat loc interpretărilor asupra persoanelor care ar putea să preia conducerea interimară a partidului până la organizarea congresului. Emil Boc a afirmat că nu-și va mai depune o nouă candidatură, iar președintele Senatului, Vasile Blaga, nu a dat un răspuns clar asupre unei eventuale candidaturi.

Totuși, în mijlocul războiului din Colegiul Director, unde toată lumea se certa cu toată lumea, câteva voci  au pronunțat numele fostului premier, Mihai Răzvan Ungureanu.

Contactat de gândul şi întrebat dacă îşi va asuma o candidatură la şefia PDL, Mihai Răzvan Ungureanu a spus: "Nu comentez".

Răspunsul acestuia și faptul nașul "Albei ca Zăpada" de la Cotroceni, Sebastian Lăzăroiu, numit pentru un nou mandat de consilier la Cotroceni de Băsescu, lasă loc la interpretări din cele mai diverse.

Poate că nu este întâmplătoare tăcerea președintelui Băsescu în perioada de degringoladă a partidului care l-a instalat de două ori la Cotroceni, și refuzul acestuia de a se implica în disputa dintre cele două tabere din PDL. Cert este că Băsescu, întotdeauna când a trebuit să medieze un conflict de asemenea natură, mai întîi a așteptat să vadă de partea cărei tabere se înclină balanța.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel