MRU: Antonescu i-a dat o palmă premierului, eu îi voi trage lui două
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Crin Antonescu s-a intalnit cu Basescu
Crin Antonescu s-a intalnit cu Basescu

Preşedintele Forţa Civică (FC) a comentat afirmaţiile preşedintelui PNL referitoare la independenţa Justiţiei. Mihai Răzvan Ungureanu a  precizat că nu vor accepta "îndrăzneala" lui Crin Antonescu, care vorbește despre independența justiției, deși chiar el o terfelește. 

"Nu vom accepta sub nicio formă îndrăzneala şi mitomania acestui pseudo-politician, care ne vorbeşte despre apărarea independenţei justiţiei când tocmai el este unul dintre cei care terfelesc zi de zi procesul justiţiar. Domnul Antonescu are un profund dispreţ pentru justiţie! Vorbim de politicianul care a fost la un pas să ne scoată din Europa!", susține MR Ungureanu, potrivit Agerpres. 

"Domnul Antonescu a reuşit să mă enerveze peste măsură"

Președintele FC a adăugat: "Dacă Antonescu i-a dat o palmă premierului, eu îi voi trage la rândul meu două palme domnului Antonescu. Astăzi domnul Antonescu a reuşit să mă enerveze peste măsură. Nu ne mai trebuie încă un Pact în România! Nu are absolut niciun efect politic! Oare pot să îl felicit pe dl Antonescu că a reuşit să se trezească, să înţeleagă că justiţia trebuie să fie independentă şi că este responsabil pentru paşii enormi înapoi pe care i-a făcut România sub guvernarea sa şi a domnului Ponta? Este un om lipsit de orice credibilitate, care îşi permite să ne dea lecţii. Vrea să iasă de la guvernare şi are calculele proprii de om politic".

Cât despre Pactul Național pentru Independența Justiției, MRU susține că "este cât se poate de ridicol". "Nu ne mai trebuie încă un Pact în România", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel