Motreanu și Bode subliniază un județ din România, model de bună practică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciucă, Lucian Bode, Dan Motreanu și prim-vicepreședinții partidului au lansat, vineri, candidații PNL pentru Sibiu, în contextul alegerile locale care vor avea loc în 2024.

'Sibiul este un model pe care România trebuie să îl aibă și să-l multiplice. Sibiul este locul unde poți să mergi la un festival de cultura tradițională sau unul de jazz, aici poți sa vizitezi muzeul pastrator al civilizației noastre sau sa mergi la muzeul Brukenthal, un loc al civilizației moderne. La Marginimea Sibiului vezi simbioza dintre om si natura. Sibiul este acel loc minunat care înglobează cel mai bine acea armonizare între vechi și nou.', a zis Dan Motreanu.

'PNL este atașat dezvoltării, susține familia, drepturile naturale ale indivizilor, creaza spațiul pentru a-ți dezvolta inițiativa privată. Sibiul este un model pe care România trebuie să îl aibă și să-l multiplice. Sibiul este locul unde poți să mergi la un festival de cultura tradițională sau unul de jazz, aici poți sa vizitezi muzeul pastrator al civilizației noastre sau sa mergi la muzeul Brukenthal, un loc al civilizației moderne. la Marginimea Sibiului vezi simbioza dintre om si natura. Sibiul este acel loc minunat care înglobează cel mai bine acea armonizare între vechi și nou. De-a lungul timpului PNL a avut menirea de a salva România în situații foarte grele, am fost partidul care a reușit să aducă cele mai multe fonduri pentru România, care a înfăptuit cele mai mari nazuinte ale cetățenilor.', a zis Dan Motreanu.

'În viitorul apropiat nu vom mai putea vorbi de guverne monocolore, vor fi guverne de coalitie, trebuie să ne setam așteptările. Coaliție presupune și lucruri importante, unul dintre acestea este raportul de forțe (...) Este important sa muncim, sa fim principalul partid din Coalitie, pentru ca avem cele mai bune politici. coaliția înseamnă și compromisuri, dar am reușit să păstrăm proiectele mari pentru România. Organizația Sibiu are rezultate extraordinare, ați câștigat bătălii importante, asta arată forța dvs, asta înseamnă cat de puternica este organizația dumneavoastră', a mai zis Motreanu.

Bode: Sibiul e un model de bun succes

'Se simte cand intri intr-un județ administrat de liberali. Se vede mâna oamenilor preocupați. Suntem într-un fief al liberalismului și sunt sigur că și după 9 iunie va fi fruntaș la scorul politic obținut de PNL. Sunt convins că veți reconfirma aceste scoruri record, rezultate remarcabile care vă poziționează printre cele mai puternice organizații liberale din România
Cunoscându-le pe cele două doamne din fruntea PNL Sibiu care fac echipă, Raluca și Daniela, sunt convins că va fi mereu sus. Raluca face performanță nu doar în județ, ci și la minister.', a zis Lucian Bode.

'Sibiul are un corp administrative de elită. 43 de colegi au fost validați prin votul cetățenilor la ultimele alegeri. Sunt convins că veti revalida.. Și acolo unde suntem în competiție cu ceilalți 17, pentru că întregul e aici, PNL. Cel mai relevant indicator al performanței sunt proiectele de investiții care au explodat în ultimii 4 ani. Sunt foarte multe. Vreau să subliniez câteva date importante', a zis Lucian Bode.


'În ultimii ani bugetul investițiilor trece de 50% iar peste 70% din fondurile dedicate județului provin din fonduri nerambursabile (...) Dragii mei, cu ei ne vom bate dar cu certitudine vom câștiga. Extremiști vor să distrugă proiectuleuropean. Voi, de la Sibiu, știți apartenența la UE. Vă rog, explicați-le oamenilor că suntem parte a construcției europene', a spus Lucian Bode.

'Datorită liberalilor, Sibiul e un model de bun succes. La fel, Daniel Bibu, candidatură solidă, un manager bun. Mă bucur că prin candidatura lui Adrian, alături de președina Daniel Cîmpean va continua excelența în Sibiu. Ma bucur că avem candidați puternici. Sunt sigur că Sibiul va continua drumul dezvoltării și echipa liberală va duce mai departe proiectele începute și va demara altele noi', a mai zis Lucian Bode.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel