Data publicării:

MotoGP: Marele Premiu al Thailandei - Campionul mondial Marc Marquez a căzut în timpul antrenamentelor

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Pilotul spaniol Marc Marquez (Honda), care luptă pentru câştigarea celui de-al şaselea său titlu de campion mondial la MotoGP, a suferit o căzătură dură în timpul primei sesiuni de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Thailandei, desfăşurată vineri.

Marquez a rămas câteva minute întins pe marginea pistei, înainte de a se ridica şi a se îndepărta de locul accidentului, susţinut de comisari, refuzând targa care i-a fost pusă la dispoziţie. El s-a deplasat apoi la centrul medical pentru a fi supus unui control.

Echipa Honda a indicat ulterior, pe Twitter, că spaniolul a fost declarat apt pentru a participa la cea de-a doua sesiune de antrenamente, care va avea loc tot vineri, în ciuda "durerilor la şolduri, spate şi picioare".

Aflat în acest moment pe prima poziţie în clasamentul Campionatului Mondial, cu un avans de 98 de puncte faţă de italianul Andrea Dovizioso (Ducati), cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

În vârstă de 26 ani, Marc Marquez ar putea intra în posesia celui de-al şaselea său titlu mondial chiar din acest weekend, cu ocazia cursei de pe circuitul de la Buriram, la 400 km de capitala Bangkok.
AGERPRES 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel