Data actualizării:
Data publicării:

Motociclistul din Galați a fost ucis de mașina condusă de iubita lui, de care se despărțise cu o seară înainte

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Apar detalii cutremurătoare despre accidentul de la Galați, acolo unde un motociclist a fost acroșat de o mașină și izbit într-un stâlp.

Accidentul din Galați în urma căruia a murit un motociclist devine tot mai învăluit în mister. Se pare că potrivit ultimelor informații, tânărul motociclist şi-a pierdut viaţa, după ce a fost acroșat cu mașina chiar de către iubita sa. Potrivit Antena 3 CNN, cei doi lucrau la aceeaşi unitate militară şi erau instructori de fitness la aceeaşi sală. Femeia ar fi pus capăt relaţiei cu o seară în urmă, iar bărbatul i-ar fi spus atunci că a visat-o chiar la înmormântarea lui.  

Astfel se pare că cei doi s-au certat urât cu o seară înainte și s-au despărțit. În ziua următoare s-au întâlnit la sala de fitness, acolo unde amândoi erau instructori de fitness. S-au certat și acolo și au plecat separat, ea cu mașina, el cu motocicleta. 

VEZI ȘI: Cel mai "norocos" accident. Şoferul unui autoturism, salvat de şansă după ce un camion a derapat într-o curbă/ Video

Motociclistul în vârstă de 30 de ani ar fi încercat să o șicaneze pe fosta iubită în trafic, iar ea a schimbat la un moment dat banda, acroșându-l pe acesta. Pentru că este vorba despre doi militari, ancheta în acest caz a fost preluată de către Parchetul Militar din Iași.

IPJ Galați: În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului 

Potrivit presei locale, motociclistul era soldat gradat profesionist la Batalionul 300 Infanterie Mecanizată ”Sfântul Andrei” din Galați.

VEZI ȘI: Condusul sub influența alcoolului, o problemă ”infimă” pentru români. Soluția ”triplă” a lui Titi Aur


"În data de 27 octombrie, în jurul orei 17,50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul George Coșbuc, din municipiul Galați.

Din verificările efectuate, aceștia au stabilit că un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, din Galați, care se deplasa pe banda a doua de circulație, din direcția străzii Henri Coandă către strada Nae Leonard, în momentul în care ar fi schimbat direcția de deplasare, din banda a doua în prima bandă de circulație, ar fi acroșat o motocicletă condusă de un bărbat de 30 de ani, din Galați, care se deplasa pe banda întâi, în același sens. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului și, din nefericire, conducătorul acesteia a decedat în scurt timp”, transmite IPJ Galați.

VEZI ȘI: Accidentul cu "vampirul" de la Sibiu. Cum răspund polițiștii la acuzațiile că ar fi folosit șoferii pe post de "scuturi umane" 

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, aceasta a fost condusă la spital, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel