Motociclist, MORT într-un accident pe Transalpina
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Motociclist, MORT într-un accident pe Transalpina / Foto: Pixabay
Motociclist, MORT într-un accident pe Transalpina / Foto: Pixabay
Un motociclist a murit într-un accident pe Transalpina.

Un motociclist a decedat într-un accident produs sâmbătă pe DN 67C - Transalpina, pe raza localităţii Mărtinie, comuna Şugag, transmite Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Radu Botezan, Garda de Intervenţie Sebeş a intervenit pentru acordare prim ajutor medical la un accident rutier produs pe DN 67C, pe raza localităţii Mărtinie - Şugag, în care era implicat un motociclist.

"Concomitent cu echipajul SMURD B2 a fost alertat şi echipajul elicopterului SMURD Târgu Mureş, care au acţionat împreună pentru resuscitarea cardio-pulmonară. Din nefericire, (...), din cauza faptului că motociclistul, un bărbat de aproximativ 40 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul", a transmis Radu Botezan.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că, din cauza lipsei semnalului GSM din zonă, comunicarea cu forţele de la faţa locului a fost dificilă. Potrivit Poliţiei, din primele date ar fi vorba de o coliziune dintre un autoturism şi o motocicletă. 

Copil de 13 ani, aflat pe bicicletă, accidentat de o maşină

Totodată, un copil de 13 ani, aflat pe bicicletă, a ajuns sâmbătă după-amiază la spital după ce a fost accidentat de o maşină pe o stradă din municipiul Bistriţa, potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

La volanul maşinii s-a aflat un bărbat de 45 de ani din municipiu, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Copilul a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un alt accident a avut loc în Ialomița. Doi oameni au murit, iar unul a ajuns la spital cu răni grave. Accidentul s-a produs între o autoutilitară și un autoturism. Traficul în zonă a fost blocat în totalitate. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală. Mai multe informații găsești AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel