Motivul pentru care nu se știe nimic de Michael Schumacher
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Michael Schumacher s-a rănit grav la cap în Alpii francezi în decembrie 2013, într-un accident de schi în urma căruia a fost în comă aproape șase luni.

Tratat timp de cinci luni în spitalul din Grenoble (Franța), fostul pilot, ieșit din comă, s-a întors în Elveția pe 16 iunie 2014 pentru a primi îngrijiri în spitalul universitar din Lausanne, renumit pentru experții săi în neurologie. El a revenit în septembrie alături de familie, în casa sa din Gland, pe malul râului Leman, scrie realitatea.net.

Altfel, relaţia pe care familia şi apropiaţii lui Michael Schumacher au înţeles s-o aibă cu presa este una controversată.

Sabine Kehm, cea care este managerul personal al fostului pilot de Formula 1, este acuzată că pune piedici jurnaliştilor în menirea lor de a transmite fanilor lui Schumi informaţii cu privire la starea de sănătate a bărbatului.

Sabine s-a apărat în ziarul german Der Spiegel: "Aceasta a fost dorinţa lui Michael dintotdeauna. A dorit mereu ca viaţa lui privată să rămână secretă. Niciodată, nimeni nu a făcut vreun reportaj acasă la Schumacher. Familia clientului meu este asaltată şi agasată de paparazzii care, practic, şi-au stabilit o tabără în jurul proprietăţii în care se reface Michael".

Cât despre starea de sănătate a lui Schumi, Sabine Kehm a spus:

"Suntem fericiți să putem spune că el (Schumacher) face progrese, și spun asta ținând mereu cont de gravitatea rănii pe care a suferit-o la cap".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel