Data actualizării:
Data publicării:

Motivul pentru care Kate Middleton a purtat cercei cu perle la prima apariție publică din decembrie. Alegerea nu e deloc întâmplătoare - Foto

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află în articol de ce Kate Middleton a ales să poarte cercei cu perle la prima sa apariție publică după 6 luni de absență.  

După o absență de șase luni din viața publică, Kate Middleton i-a încântat pe fanii regali de pe tot globul în ajunul ceremoniei Trooping the Color de anul acesta, când a oferit noi detalii despre starea ei de sănătate. Prințesa de Wales a Marii Britanii, în vârstă de 42 de ani, a lansat o declarație pe Instagram pentru a-i informa pe fani că „a făcut progrese bune”, alături de o nouă fotografie superbă în care ea apare stând sub un copac, scrie Mirror.

VEZI ȘI: Kate Middleton, prima apariție publică din decembrie. ”Fac progrese. În chimioterapie, există zile bune și zile proaste”

Îmbrăcată într-o pereche de blugi, un sacou și cu un tricou simplu alb, Kate părea să fie bine dispusă în timp ce se uita în depărtare, cu părul ascuns după ureche pentru a dezvălui o pereche de cercei simpli de perle Annoushka. Elegante și discrete, perlele sunt o prezență obișnuită în garderoba Prințesei Kate și au fost purtate de mai multe ori din 2012.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Interesant este că pentru ceremonia Trooping the Color de a doua zi, atunci când Kate s-a alăturat familiei ei pe balconul regal pentru a sărbători ziua de naștere „oficială” a regelui Charles, ea a optat din nou să poarte o altă pereche de cercei cu perle, iar motivul nu ar fi întâmplător. Vezi fotografiile AICI.

Kate poartă adesea bijuterii care au semnificații ascunse, cu multe dintre cele mai iubite articole ale ei concepute pentru a onora o anumită cauză, loc sau persoană. În cazul perlelor, este posibil ca ea să le fi ales datorită conotațiilor lor istorice, pe fondul luptei pe care o duce cu cancerul.

Umila perla, care a fost adorată și de regretata Prințesă Diana, apare în mai multe piese cheie ale bijuteriilor regale și, în multe culturi, este adesea asociată cu aducerea norocului purtătorului, ceva de care Kate, fără îndoială, va avea nevoie în timpul recuperării. În plus, bijutierii de la Marahlago au explicat că perlele sunt, de asemenea, „văzute ca un simbol al transformării ceva negativ în ceva pozitiv”.

Totodată, se crede că perla simbolizează, de asemenea, iubirea, sănătatea, norocul și prosperitatea, iar asta ar putea fi modalitatea lui Kate de a-și manifesta o recuperare rapidă după boală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel