Motivul crimei de la Botoșani. Victima a încercat să-și salveze fratele geamăn
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Motiv crimă Botoșani / Imagine de Alexandra de la Pixabay
Motiv crimă Botoșani / Imagine de Alexandra de la Pixabay
Ies la iveală noi detalii în cazul bărbatului care și-a ucis fratele geamăn după ce a băut diluant. 

Un bărbat de 50 de ani şi-a ucis fratele geamăn cu mai multe lovituri de cuțit în zona feţei și gâtului. Crima a avut loc chiar în casa părintească, din Unţeni, în care locuiau cei doi, împreună cu mama lor de 80 de ani, scrie stiri.botosani.ro.

Potrivit oamenilor din sat, cei doi bărbaţi munceau cu ziua în ultima perioadă şi obişnuiau să consume băuturi alcoolice, în special cel care a fost agresorul marţi seară.

Motivul crimei de la Botoșani 

Agresorul a băut la amiază accidental diluant, iar unul dintre vecini a apelat la 112. Acesta a refuzat transportul la spital, motivând că nu are nimic şi că nu el a chemat ambulanţa. Între timp, fratele său a ajuns şi el la ambulanţă, insistând că ar trebui să meargă totuşi la spital, dar a fost din nou refuzat. 

Cei doi au mers acasă, unde conflictul a izbucnit şi mai puternic, iar agresorul şi-a lovit victima cu un cuţit în zona feţei şi gâtului de aproape 30 de ori. 

La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj de poliţie din zonă, dar şi echipajul SMURD, care nu au mai putut face nimic pentru victima care zăcea într-o baltă de sânge.

Sursă: stiri.botosani.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel