România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 03 iul, 15:38
Motive ABSURDE. Tudor-Tim Ionescu: De ce oamenii își abandonează câinii
Tudor-Tim Ionescu a făcut publice motivele absurde pentru care le invocă proprietarii, atunci când sunt aduși câinii la adăpost.

Ca răspuns la întrebarea „Dacă ați făcut totul bine, de ce mai aveți câini în adăposturi?”, Tudor-Tim Ionescu a explicat: „Păi, pentru că vin persoane și îi cedează. Nu mă refer la perioada aceasta de două luni, ci în general. Unul din trei câini, statistic vorbind, este cedat de proprietar. Vin proprietarii din varii motive, unele pe care nu le pot considera vreodată ca fiind pertinente”.

Motive absurde pentru a aduce un câine la adăpost

 

„[Un motiv este] << mi-am dat seama că nu mai am timp >>, dar câinele are 5 ani. Până acum nu ai avut nicio problemă, acum brusc ți-ai dat seama că nu mai ai timp. Sau << nu mai am spațiu >>, << mă mut din oraș >> . Am auzit și de cazuri << e câinele agresiv, l-am prins că îmi rodea pantofii și, când l-am bătut, a sărit și m-a ciupit >> . Păi ce, voiai să stea ca un sac de box?

Sunt fel de fel de motive, dar cedarea câinilor și abandonul lor reprezintă, de fapt, principala cauză a existenței în continuare a adăposturilor de câini”, a mai explicat tânărul politician ALDE, exclusiv pentru DC NEWS și DC NEWS TV.

VIDEO

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro