Moțiunea Udrea, boicotată. "Fraților, arătăm mai rău decât PP-DD"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Elena Udrea dece
Elena Udrea dece

Moțiunea Elenei Udrea a fost boicotată de PDL Dolj. Deși are 121 de delegați, prezentarea a fost organizată într-o sală de 56 de locuri. Au participat doar 30 de persoane. Filiala este condusă de Marian Jean Marinescu, europarlamentar PDL, susținător al moțiunii lui Vasile Blaga

Elena Udrea susține că cei de la PDL Dolj au un mesaj clar. Ei consideră că dacă nu sunt alături de conducerea actuală, înseamnă că sunt împotriva partidului. În plus, Udrea acuză PDL-iștii doljeni din conducere că "au o atitudine FSN-istă, anti-democratică și care trebuie combătută.". Ei "nu fac altceva decât să respecte un ordin de la Centru", spune Udrea. Ea adăugat că "Dacă vorbim de bârfe, intoxicări și minciuni putem scrie o carte întreagă despre liderii de la Dolj". În plus, a subliniat că partidul pare fără speranță și fără viitor din cauza celor din interior care sacrifică PDL-ul pentru orgoliile și bătăliile lor. 

"De aici de la Dolj, s-au dat mesaje clare: dacă nu sunteți cu conducerea, sunteți împotriva partidului. Luptele interne care durează de mai mulți ani au condus la scindarea organizației PDL Dolj. Democrat-liberalii din conducerea partidului au o atitudine FSN-istă, anti-democratică și care trebuie combătută.Nu fac altceva decât să respecte un ordin de la Centru. Știu că Doljul a fost mereu cu Blaga, dar asta nu înseamnă că nu vreau să vorbesc delegaților de la Convenția de pe 23 martie, mai ales că peste un sfert de miliard de euro au venit în Dolj sub semnătura mea de ministru", a mai Elena Udrea, potrivit pesurse.ro.

Moștenirea în partid

Ea a adăugat "Am fost criticată de un coleg deputat de Dolj, care se comportă astăzi ca înainte de 1989, când a făcut politica de cadre într-o întreprindere comunistă. Criticile care s-au formulat la adresa mea de-a lungul timpului în Dolj sunt preluări ale formulărilor folosite în presa adversarilor politici".

În plus, deputatul PDL a mai spus "Am văzut cum se practică moștenirea în partid și cum fostul președinte a lăsat președinția moștenire actualului președinte. Dacă vorbim de bârfe, intoxicări și minciuni putem scrie o carte întreagă despre liderii de la Dolj".

Partid fără viitor. Orgoliile interne mai puternice

"În loc să ne poziționăm în raport cu USL în ultimele 8 luni, ne-am certat între noi, răzbunările din partid au făcut ca PDL să ajungă la alegerile parțiale din urmă cu câteva săptămâni pe locul trei, după PP-DD. Cum pot unii vorbi despre unitatea PDL, în condițiile în care îți pleacă oamenii, prim-vicepreședintele partidului pleacă la PNL. Crin Antonescu îi ia pe unii la bucată. Eu, spre diferență de alții, vreau să rămân în PDL, nu sunt la final de carieră, sunt la început de carieră și cred în viitorul acestui partid.Partidul acesta a uitat să mai funcționeze democratic, instituțional. Știți cum apărem noi în ochii oamenilor? Suntem un partid fără speranță, fără viitor. La Dolj, liderii locali au sacrificat partidul pentru bătăliile și orgoliile lor interne și au transferat tranșarea bătăliilor lor la București, nefiind în stare să le rezolve pe plan local", a mai spus Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel