Moţiunea simplă împotriva lui Nelu Tătaru, la vot în Camera Deputaţilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, numită „Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre”, este votată miercuri în Camera Deputaților, după ce a fost dezbătută marți.

Moţiunea intitulată „Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre” a fost semnată de 93 de deputaţi ai PSD, iar votul este programat miercuri.

„Sănătatea românilor este, sau ar trebuie să fie, pe primul loc în lista de priorităţi a oricărui guvern, al oricărui administrator pus să gestioneze un sistem de care depinde viaţa şi bunăstarea noastră, a tuturor. Din păcate, actualul Guvern a însemnat o lista interminabilă de eşecuri, minciuni şi inactivitate în domenii cheie. (…) După ce fostul ministru al sănătăţii a vrut să sănătatea, actualul ministrul PNL al sănătăţii se ocupa de tunuri, vânzări de masca fără bon, numiri controversate ale unor oameni în Consiliile de Administraţie de la Unifarm sau Antibiotice Iaşi, care să se ocupe doar de alte tunuri, gen livrarea de Etichete pentru medicamente sau măşti la suprapreţ. PNL minte! Ministrul Sănătăţii minte”, afirmau social-democraţii în moţiune, conform Mediafax. 

PSD susţinea că Nelu Tătaru „minte personalul medical care nu a avut materialele de protecţie, minte personalul medical care aşteaptă stimulentele, minte personalul medical legat de plata orelor suplimentare şi a sporurilor”.

În replică, Nelu Tătaru a spus, în timpul dezbaterii moțiunii simple îndreptată împotriva sa, că „nu este mult de când îi priveam pe medici ca pe eroi în halate albe, dar acum sunt eroi care au furat ore suplimentare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel