Urmărește emisiunea live
Moțiune PSD, împotriva lui Cîțu. Teodorovici: Dovada că nu au ce căuta la Guvernare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Eugen Teodorovici a transmis un mesaj legat de moțiunea depusă astăzi împotriva lui Florin Cîțu.

"PNL și pseudo-ministrul Vasile Cîțu nu au ce căuta la guvernare și trebuie înlăturați imediat! Dacă mai era nevoie de vreo dovadă că PNL și Vasile Cîțu nu au ce căuta la Guvernare, și că trebuie înlăturați cât mai repede posibil, iată: Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a crescut la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima lună, potrivit datelor publicate, luni, de Banca Naţională a României. Dar mai grav de atât este cât de mult a costat nota de plată pe care BNR a trebuit să o plătesacă pentru a apăra cursul de schimb, vulnerabilizat de declarațiile lui Vasile Cîțu și de acțiunile guvernului Orban", a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

"Susțin cu tărie depunerea unei moțiuni simple împotriva lui Vasile Cîțu"

"Astăzi, BNR a emis un comunicat conform căruia rezervele valutare internaționale ale României au scăzut cu 1 miliard de euro în luna noiembrie. Dacă ne uităm cu atenție, vedem că între 1 – 1,2 miliarde de euro (alte voci de pe piață spun 1,7 miliarde de euro) au fost risipite din rezerva valutară pentru a menține cursul de schimb euro-leu sub pragul psihologic de 4.8 lei/euro! Pe termen scurt și cât se poate de concret, atât ne-a costat împăunarea dlui Cîțu în lupta sa cu PSD, dar și iresponsabilitatea declarației cu metafora bugetelor paralele.

Susțin cu tărie depunerea unei moțiuni simple împotriva lui Vasile Cîțu și împotriva austerității pe care o pregătește Guverul PNL! În acest sens, iată și vestea bună: am propus colegilor mei din grupul PSD din Senatul României textul unei moțiuni simple împotriva lui Vasile Cîțu, intitulată „Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE", depusă azi și pe care o să o dezbatem și o să o votăm cât mai curând în plenul Senatului", a mai scris Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel