Moțiune anti Toader, respinsă. SRS: Ar putea să aibă un efect pervers
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tudorel Toader
Tudorel Toader
Moțiunea simplă anti ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost respinsă în urma voturilor din Parlament. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a comentat rezultatul votului.

Sorin Roșca Stănescu este de părere că eliminarea lui Tudorel Toader de la conducerea Ministerului Justiției ar putea avea efecte negative. 

Este bine că și-au dovedit solidaritatea cu el pentru că altfel ar însemna ca la rândul lor să îi dea un vot de blam pentru tot ceea ce a făcut bun pentru că a făcut destul de multe lucruri bune.  

Eliminarea lui Tudorel Toader ar putea să aibă un efect pervers pentru ca cine îl va înlocui să nu mai aibă curajul să dea Ordonanța de Urgență pentru amnistie și grațiere, care este necesară. Nu poți să nu dai OUG necesară pentru un om din cauza lui Dragnea și nici nu poți tot din cauza unui om să o dai. Trebuie gândit foarte bine ce trebuie făcut. OUG este necesară pentru amnistie și grațiere. Se dă în orice regim politic, comunist, necomunist, democratic, numai noi nu vrem să facem asta., a declarat Sorin Roșca Stănescu, la Antena 3.

Moțiunea împotriva ministrului Justiției a fost respinsă. Au fost 99 de voturi "pentru" și 171 "împotrivă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel