„Moș Crăciun” a fost arestat de polițiștii germani pentru că nu purta mască / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Poliția din Germania a restat un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun.

La un Târg de Crăciun, poliția din Germania l-a arestat pe „Moș Crăciun” pentru că nu purta mască. Incidentul a fost surprins de camerele de filmat și a dus la câteva comentarii amuzante pe rețelele de socializare. Incidentul bizar, care i-a lăsat nedumeriți pe privitori, s-a petrecut luni, 13 decembrie, la Târgul de Crăciun din Stralsund, Mecklenburg-Pomerania de Vest, Germania.

Moș Crăciun, îmbrăcat în hainele sale obișnuite roșii și albe și pălăria de Crăciun, avea fața acoperită cu o barbă mare falsă. Totuși, acest lucru a fost considerat nesigur de ofițerii de poliție germani, iar „Moș Crăciun” a fost apoi arestat și târât prin piață.

Un utilizator de pe Twitter a scris: „Urăsc să vă distrug lumea fanteziei, dar... acesta nu este Moș Crăciun. Acesta este un tip în costum de Moș Crăciun care nu respectă măsurile, refuză să se legitimeze și, prin urmare, este luat pe bună dreptate de poliție.”

În același timp, un alt utilizator de Twitter s-a arătat indignat: „Germania și-a pierdut complet mințile. Germania devine idioată într-un ritm incredibil de rapid”, a scris acesta, potrivit euroweeklynews.

Un episcop catolic italian le-a spus copiilor că Moș Crăciun nu există. Prelatul a fost nevoit să își retragă cuvintele

Episcopul de Noto din Sicilia i-a uimit pe școlari săptămâna trecută când a făcut o declarație cel puțin controversată în timpul unui festival de artă, spunându-le că Moș Crăciun nu este real, scrie CNN. 

"Nu, Moș Crăciun nu există. De fapt, aș adăuga că roșul costumului pe care îl poartă a fost ales de Coca Cola exclusiv în scop publicitar", le-a spus Antonio Staglianò copiilor, potrivit presei siciliene.

Presa italiană a relatat că afirmațiile au venit în timpul unui eveniment desfășurat de sărbătoarea Sfântului Nicolae, inspirația inițială pentru figura lui Moș Crăciun și cunoscut pentru generozitatea sa. După ce comentariile episcopului au devenit virale, Episcopia de Noto a postat un mesaj prin care își cere scuze pe pagina sa de Facebook, scrisă de secretarul de presă al lui Staglianò, părintele Alessandro Paolini (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel