Moruţan şi Cicâldău ar putea fi cedaţi de Galatasaray. Şumudică: Situaţia e proastă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Galatasaray
Facebook Galatasaray
Marius Şumudică spune că Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău ar putea fi cedaţi de Galatasaray. 

”Situația lui Moruțan și a lui Cicâldău e proastă. Morutan e un jucător foarte talentat, dar e lent, fără viteză și fără viteză nu poate să joace în Turcia, mai ales că îl bagă în bandă. În bandă nu poate să joace, e izolat, în loc să îl bage în spatele vârfului, să îi dea libertate. Cicâldău nu iese din tipar. Este constant, spre rău.

Nu iese cu nimic în evidență. Aici ieșea, dar asta e diferența de campionate. Din câte știu, Galatasaray vrea să renunțe la amândoi. Maxim joacă bine la Gaziantep, el și Toșca au prins rădăcini acolo. Djokovic s-a dus la Adana, îi va fi greu, dar a făcut un pas în față”, a declarat Marius Șumudică la emisiunea Digi Sport Special.

Moruţan, exclus din lot 

Antrenorul lui Galatasaray a spus de ce Moruţan nu a făcut parte din lot la ultimul meci al echipei. 

"Avem 22 de jucători, trei dintre ei trebuie să fie în afara lotului. Urmăresc antrenamentele în fiecare zi, mă uit la ce fac. E nevoie de un plan tactic în funcție de adversar. Urmărim și decidem în consecință", a transmis Domenec Torrent, potrivit T24.

În decembrie, Cicâldău era cerut căpitan la Galatasaray 

Într-un editorial al publicației TRT Spor, se explică faptul că jocul de tranziție al lui Galatasaray a suferit enorm fără fostul fotbalist al Universității Craiova, iar acesta ar fi motivul pentru care Galatasaray nu ar fi reuşit decât un egal în acel meci.

"E drept să spunem că absența lui Cicâldău, care nu a fost în lot din motive medicale, a pierdut meciul. Valoarea mijlocașului român este înțeleasă mai bine atunci când lipsește. Perechea Berkan-Taylan este mai dominantă într-un singur aspect al jocului (n.r. cel defensiv) și a avut dificultăți în a găsi coechipierul potrivit când porneau din apărare spre poarta adversă. 

La acest capitol, Cicâldău este cea mai importantă piesă a jocului de tranziție, care probabil este singura strategie a lui Galatasaray în acest sezon. Pe scurt, lui Galatasaray i-a lipsit maestrul de la mijlocul terenului, probabil inima jocului, și nimeni nu a înțeles ce a vrut să joace fără el", a scris publicația din Turcia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel