Moroșanu a acceptat provocarea lui Ghiță. Când ar putea avea loc cel mai așteptat meci
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu a acceptat provocarea lui Daniel Ghiță, duelul dintre cei doi mari luptători fiind cel mai așteptat meci al României.

Totuși, după mai multe ”negocieri”, Moroșanu a pus o singură condiție. Acesta vrea ca duelul cu compatriotul său să se dispute în Glory - cea mai titrată promoție din lume și astfel, îi cere lui Daniel Ghiță să renunțe la meciul programat cu Petr Vondracek, la începutul anului 2019, informează Digi Sport.

"Înțeleg că ai ceva personal cu mine, dar lasă-i pe ceilalți sportivi! Te-am respectat, ai fost numărul 1, acum Benny este numărul 1. Să dăm Cezarului ce este al Cezarului. Nu vrei să lupți în Dynamite? Foarte bine! Nu vrei să lupți cu mine aici? Foarte bine. Dar încetează să mai jignești sportivii. Ești sportiv și știi foarte bine cât de greu este, câte sacrificii se fac din partea fiecăruia dintre acești băieți pentru a fi în ring.

Vrei gală neutră? Hai să o facem! Eu spun că Glory, acolo unde și eu, și tu am fost, este singura soluție. Este cea mai mare promoție din lume, cu siguranță nu are interesul să favorizeze pe cineva, face teste antidoping și cu siguranță arbitrii ar fi și ei neutri, dacă tot ai frica deciziilor. Tu ai relații foarte bune acolo, cu siguranță vei reuși să faci ca acest meci să aibă loc.

Îți cer public să renunți la meciul cu un sportiv pe care colegul meu de sală, Sebi Ciobanu, l-a bătut de două ori și să începi discuțiile pentru un meci direct. Acum nu mai ai nicio scuză! Aștept ora și data! Fii bărbat, așa cum te-am cunoscut", a transmis Moroșanu, pe pagina personală de Facebook, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel