Monstrul din Muriwai, atracție neobișnuită pe o plajă din Noua Zeelandă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sursa footo: Melissa Doubleday, Facebook
Sursa footo: Melissa Doubleday, Facebook
Un obiect ciudat, apărut pe plajele din Noua Zeelandă în săptămânile de după cutremurul cu magnitudinea 7,8 din noiembrie, a devenit o atracție pentru neozeelandezi, aceștia grăbindu-se să-l vadă după ce au apărut mai multe știri despre el. 

Obiectul misterios a fost adus de ape pe plaja Muriwai, din apropiere de orașul neo-zeelandez Auckland. După ce neozeelandeza Melissa Doubleday a postat vineri seară o fotografie cu acest obiect, lung de câțiva metri și acoperit de crustacee pe Facebook, un val de speculații au apărut pe rețelele de socializare, în încercarea de a ghici ce este de fapt, relatează marți DPA, potrivit Agerpres.

"Monstru cu marin cu raste", "morsă caraibiană", "un pom de Crăciun de plajă" sau o capsulă extraterestră au fost câteva dintre speculațiile originale. Oricum, la câteva zile după ce a fost descoperit acesta a căpătat pe rețelele de socializare numele de "Monstrul din Muriwai", după plaja pe care a fost descoperit.

[citeste si

În realitate "monstrul" pare să fie o bucată de lemn plutitor acoperit cu scoici rățușcă, o specie de crustacee considerată a fi o delicatesă în Spania și Portugalia, potrivit informațiilor apărute în media.

Atracția neobișnuită se pare că va avea o durată scurtă de viață. "Tot ce era pe el a murit acum și miroase foarte urât", a scris Melissa Doubleday pe Facebook marți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel